Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dárga, felkapott, de jó

Elevenpark Játszóház - Reno Udvar BudapestElevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest a térképen

Érdekes 2018. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 13. kerületben ez a legnagyobb és legjobban felszerelt játszóház, több alkalommal jártunk már itt a gyerekekkel. Hétvégén a családi belépőjegy 7500 Ft. A jegy csak 2 db zsetont tartalmaz, amellyel a pluszban fizetős játékokat lehet használni. Sajnos a magas belépőjegy ár mellett még további jelentős összegeket el lehet így gyorsan és könnyedén költeni (1 db plusz zseton 200 Ft).
Legutóbb egy szülinapi bulin jártunk itt, ekkor a belépőt nem mi fizettük. Kintről sem a tortát, sem egyéb ételt, italt nem lehet behozni. Ki volt számolva, hogy a kb. 15 gyerekre és 6-7 felnőttre 2 kancsó csapvíz jár, nem voltak hajlandóak többet hozni. Persze mi ezt megoldottuk magunk, de nevetségesnek tartom. A torta finom volt.
A büfében mindenféle frissensülteket, sült krumplit, hamburgert lehet kapni, egész jó, persze mirelit, és árban is elfogadható. Régebben voltak olyan gyerekmenük, amelyek mellé Playmobil figurát adtak.
Tágas, nagy a belmagasság, jók a mászós és csúszdás játékok, de nagy tömegjelenetek szoktak lenni esős, téli hétvégéken, valamint iskolai szünetek idején,
Nagyon meleg van benn, nem klimatizált.
A mosdók tisztasága, állapota hullámzó.
Az öltözőben szekrényt 2000 Ft-os letét mellett lehet kérni, de távozáskor a pénzt visszaadják.
A szülinapos csapatok részére 1-1 hosszú asztal van kijelölve, nincs elkülönített rész, különterem biztosítva, mint több kisebb játzóházban. Ennek ellenére a gyerekek nagyon szeretnek ide járni, mert tágas és sok jó játék van, olyan is, ami máshol nincs. Pl. csónakhinta, elektromos autó, fánk.

Van egy másik játszóházuk is a 11. kerületben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (10)
Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest - Elevenpark Játszóház - Reno Udvar Budapest -
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval