Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

"A legnagyobb játékosoknak"

Kackac Játszóház - KöKi Terminál BudapestKackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest a térképen

Érdekes 2018. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Távol élő unokánk nyaraltatására készülve kapóra jött az egyik kuponos cég kedvezményes ajánlata a Köki Terminálban lévő játszóházba. Állítólag itt található az ország legnagyobb mászóka-komplexuma, van beltéri homokozó, légvár, trambulinok, csúszdák tömkelege, és persze játékgépek, mert nem lehet elég korán kezdeni a kaszinózást. A kupon egyszeri belépésre jogosított, korlátlan bent tartózkodással. Egyébként többféle jegyet lehet kapni, hétköznapit, hétvégit, időkorlátosat, különböző árakon. A felnőtt kísérő ingyen bemehet.
A mászókák hálózata valóban lenyűgöző, a gyerek egy pillanat alatt „eltűnt” a kacskaringós csővezetékben, mi pedig próbáltuk szemmel követni az útját, több-kevesebb sikerrel, és állandó frászban voltunk, hogy többé sose látjuk. :) Elég sok akadályon kell átverekednie magát a felnőttnek is, ha nagyjából a gyerek közelében akar maradni, legalább a talajon, a csőrendszer alatt. De hát „egy kicsi mozgás mindenkinek kell”.
Sokféle csúszda van, és jópofák az egyszemélyes, fülke- (vagy inkább ketrec-) szerű trambulinok, amelyekben mások veszélyeztetése nélkül lehet őrjöngeni.
Szerintem főleg a 4-5 éves korosztály talál magának megfelelő játékokat, így mi pont jókor mentünk, és meg is voltunk elégedve. De őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy egy nagyobb gyerek, akit a csúszás-mászás, ugrálás már nem elégít ki, mivel foglalja itt el magát.
Két zseton is járt a belépőjegyhez, amit a játékgépekhez lehetett felhasználni. A gépek közül egyet épp javítottak, néhányra ki volt írva, hogy nem működik, többre nem volt kiírva, de nem működött. Nekünk nem hiányzott, sőt, fölöslegesnek is tartom egy ilyen helyen, de ha már vannak, használható állapotban illene tartani őket.
A büfé drága, a választék szegényes. Ételt, italt bevinni nem lehet, bár elég nagy az étkező, sok asztallal, kényelmes székekkel. Nem hiszem, hogy egy-egy hazulról hozott szendvics vagy kulacsban hozott ital elfogyasztása – kizárólag az asztaloknál, nem a játékok között – problémát okozna.
A neten olvastam néhány véleményt, többen panaszkodtak a nem megfelelő tisztaságra, illetve a tömegre. Ottjártunkkor elég kevesen voltak, a tisztaság a játékok körül és a mellékhelyiségben is megfelelő volt.
Összességében kellemes élménnyel gazdagodtunk, a gyerek nagyon élvezte, mi meg örültünk, hogy örül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (12)
Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest - Kackac Játszóház - KöKi Terminál Budapest -

Kackac Játszóház - KöKi Terminál további értékelései

2018.09.07gyerekekkel
Átlagos
A budapesti játszóházakat szinte kivétel nélkül végigjártuk, kipróbáltuk 3 gyermekünkkel. Van az az időjárási körülmény, akár túl meleg, túl hideg, túl esős, amikor a játszótér vagy egyéb szabadtéri program nem opció, a lakás pedig már nem elég izgalmas a pajkos lurkók számára. A KÖKI...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Öreg-tó Hotel Tata - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Öreg-tó Hotel Tata
96.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval