Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lovasnemzet vagyunk

Kincsem Park BudapestKincsem Park Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2018. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta "bakancslistás" volt a Kincsem Park, pedig csak Kőbányáig kellett elutazni, nem egy másik kontinensre. Úgy alakult, hogy a Food Truck Show idejére időzítettük a látogatásunkat, mivel a lóversenyeken és az izgalmas étel-ital kínálaton kívül még egyéb kísérőprogramok is szerepeltek a programfüzetben.
A belépőt előzetesen a neten meg akartuk váltani, de sajnos már lecsúsztunk róla, legalább a rendezvény előtt 1 nappal korábban kellett volna kapcsolni. De a helyszínen sem volt gond, nem volt sorállás a jegypénztárnál és a beléptetésnél.
Parkolóhelyet is találtunk a bejárat közelében, ráadásul ingyenesen.
Nagyon szép, napsütéses időt fogtunk ki, a sátorban és a lelátón kellemes árnyék volt, a kinti asztaloknál viszont elviselhetetlenül meleg volt. Mi szombaton voltunk kinn, amikor az ügetőversenyeket tartották. Fél óránként indult 1-1 verseny, a hangosbemondó mindig bemondta, többször ismételve a következő futamot és annak kezdetét.
Több ételt is kipróbáltunk, a halas-tengeri ételes kínálatból szemezgetve.
A gyerekek a játszóteret és a kézműves programokat sem hagyták ki. Összességében egy nagyon kellemes, tartalmas félnapot töltöttünk el. Legközelebb jó lenne elcsípni egy agárversenyt is, arról idén sajnos lemaradtunk, mert pénteken tartották.
Még az jutott eszembe, hogy jó lenne, ha oda lehetne menni néhány lóhoz, a gyerekek így a 2 rendőrlóval vigasztalódtak, szerintem az ifjúság körében aznap ők voltak a legnépszerűbbek, nem a kizárólag messzi távolról közelhető veersenylovak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (11)
Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest - Kincsem Park Budapest -
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd? - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2026.05.04-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd?
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval