Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez is egy világörökség szerintem

Városligeti Műjégpálya BudapestVárosligeti Műjégpálya Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2023. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Aki szeret korcsolyázni, annak szerintem kihagyhatatlan helyszín a Városliget Műjég. Megkockáztatom, hogy a világ egyik legszebb koripályája lehet ez, mögötte az önmagában is csodás Vajdahunyad vára látható, de a jégpálya csarnoképülete is nagyon szép. A pálya hatalmas méretű, a rengeteg látogató ellenére sem volt zsúfolt. A délutáni nyitásra érkeztünk, így elég sokan álltak sorba, de több pénztárnál gyorsan haladt a jegyváltás és a beengedés.
A jegy 3500 Ft-ba került, amivel csak egyszer lehet bemenni, közben nem lehet elhagyni a helyet, és nincs kísérőjegy. Így nekem úgy is kellett teljes árú jegyet vennem, hogy a jégre rá sem léptem. A diákjegy 2500 Ft.
Az öltözők és a szekrények 2 szinten az alagsorban találhatóak. A fürdőkben megszokottakhoz hasonlóan itt is a falon lévő gép osztja ki a szabad szekrényeket véletlenszerűen. Itt biztonságosan le lehetett tenni a táskákat és az utcai cipőt. Van lehetőség korcsolya bérlésére is, viszonylag kedvező áron, 3000 Ft-ért (kauciót kellett leadni, amit a végén visszaadtak).
A jegy nyitástól zárásig szól, nem időre, ez mondjuk elég korrekt így. Lehet bevinni otthonról ételt, italt, nem nézte senki.
A legutóbbi szezon 2022. novembertől 2023. február 21-ig tartott. Mivel időjárásfüggő a program, így legközelebb jövő télen lehet csúszni újra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (12)
Városligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - EgyébVárosligeti Műjégpálya Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2023.11.04-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2024.05.30-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő
143.220 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Portobello Hotel Esztergom - EXKLUZÍV AJÁNLAT SZÉP Kártya tulajdonosoknak!
EXKLUZÍV AJÁNLAT SZÉP Kártya tulajdonosoknak!
2023.07.03-ig
Portobello Hotel Esztergom
68.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval