M. Viktor: Vegyes - A Grillcsirkés Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

A Grillcsirkés Budapest értékelése
2365. helyezett a 4451 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Vegyes

   Mobilról küldte. | 2020. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. január 10.
Régóta vásárolok csirkét ezen a helyen. Az izvilága egyedi, utánozhatatlan, bár ez az eladótól függ. Kaptam már olyan csirkét, hogy szénné volt égve. A másik véglet, nyers. Az utóbbi időben a két eladó hölgy viselkedése kritikán aluli. A jól ismert törzsvásárlókkal kedves az idősebb Hölgy, de akit nem ismer, fogalmazzunk finoman, flegma.
A másik fiatalabb Hölgy, ha éppen beszélget valakivel vagy telefonál, a sor állhat mögötte, amíg nem végeznek, nincs kiszolgálás. Pár hónappal ezelőtt másabb volt, az idősebb Hölgy is kedvesebb volt (vagy éppen jó kedvében volt mikor mentem vásárolni) és egy fiatal lány volt a másik eladó, aki mindenkivel kedves volt, a kötelező maszk ellenére a mosolyát nem láttam, de a szeme vásárlótól függetlenül mindig mosolygott.
Remélem, hogy többször sikerül akkor mennem, amikor jó kedvűek vagy nincs ismerős náluk, akik miatt áll a forgalom és ebben a hidegben várnom/várnunk kell erre a finomságra.
Ezt a csirkét nem szeretném kihagyni a heti menümből, de a napom nagyon el tudja rontani egy-egy ilyen alkalom, amikor a grillcsirke minősége az eladók aktuális hangulatától függ.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Szörnyű
Ár / érték arány: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni M. Viktor felhasználót?    Igen

Cím
1085 Budapest
Blaha Lujza tér (Márkus Emilía utca sarkánál)