Albán pékség a Damjanich utcában, amit mégis sokkal jobbnak találtam, mint egy átlagos albán pékséget, amelyek már az egész országot behálózzák. A beltér tágas, elég nagy alapterületű, helyben is lehet kávézni, reggelizni. Hosszú a nyitva tartási ideje. A környékbeliek körében népszerű pékség.
A kiszolgáló hölgy magyar volt, nem albán vagy délszláv. A vásárolt mákos tekercs kifejezetten finom, friss, gazdag töltelékes volt, nagy méretű, árban kedvező 600 Ft-ért. Vettem még mellé 2 db kiflit is, ennek darabja mindössze 60 Ft volt. Voltak még jó kinézetű, helyben készített szendvicsek is croissant-ba töltve (1000 Ft), illetve tortilla és hamburger is (szintén 1000 Ft-ért). A pizza viszont középszerű, nem jó minőségű (800 Ft/szelet).