Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Italia piccolo

Alessio Café BudapestAlessio Café Budapest a térképen

Kiváló 2015. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. január 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családdal és barátokkal születésnapoztunk az Alessioban, a vacsora, az étterem, a kiszolgálás, és az étel is kiváló volt (kivéve a desszertet az csak hümm hümm elég jó volt) A pezsgő zseniálisan zseniális* volt, és a bor is ízlett, ez azért megjegyzendő, mert minden magyar volt, és a pincér a választásunkkor javasolta, mint ajánlandó italokat, kifejezetten jó stílusban és hozzáértőn. Évtizedes vendéglátós múlttal a hátam mögött jólesőn nyugtáztam, hogy van még egy igazi pincér. Komolyan. Hihetetlen, mi? Pedig ő egy békebeli, igazi pincér volt, az a fajta, aki akkor van ott, amikor kell, tudja, hogy mi micsoda, és fel tudja mérni, hogy ki kicsoda... nem csak amolyan éttermi fogyatékos, mint ma szokásos.És (a desszerten kívül) semmibe nem bírtam belekötni.
Az asztalok túl közel vannak egymáshoz, így az aurámba többször is beletenyereltek, de azt gondolom, egy olasz étteremnek ez jól áll.
* HOLDVÖLGY POP UPPP... már a neve is csodás, az íze pedig kiváló.
Az asztalfoglalásnál a kisasszony nagyon mísz volt, és a segítőkészség úgy tűnt, ismeretlen fogalom számára, a kérdéseinkre nem kaptunk semmilyen választ, ezért már tortát nem is rendeltünk, annyira elutasító volt, de a vacsoránál nem találkoztunk vele (szerencsére), így kiváló hangulatban telt az este.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Alessio Café további értékelései

2022.03.02üzleti partnerrel
Kiváló
A kínálat és az ízvilág kitűnő!. Szinte nyitástól kezdve ide járunk, évente többször. Az évek folyamán, a színvonal magas - elvárásainknak mindig megfelelő. Szeretjük ezt a hangulatos kis helyet. Barátainknak üzleti partnereinknek, előszeretettel ajánljuk.
2019.05.22barátokkal
Kiváló
A hely nem szép, éppen csak "megjárja", de az elsősorban olasz konyhán alapuló étlapot öröm nézegetni. A személyes kedvencem a calamari fritti, amit sehol Budapesten nem lehet megtalálni megfelelő minőségben. Mindig friss alapanyagból készül és pont olyan amilyennek lennie kell. A többi étel is...
2017.11.13barátokkal
Az étterembe egy baráti társasággal mentünk vacsorázni. Foglalni kell helyet, mert különben esélytelen, hogy legyen - tele is volt az étterem. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akaratlanul is hallod a szomszéd asztalnál ülőket, és folyamatosan el kell húzódni a székekkel, hogy elférjen, aki az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
150.990 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval