Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Finomságok minden napra

All Day Coffee BudapestAll Day Coffee Budapest a térképen

2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Világutazó-gasztroblogger hölgy szívélyes és lelkendező ajánlásában olvastam erről az eldugott kis kávézóról az Astoria Hotel szomszédságában egy irodaépület bejárata mellett. A falból egy igen aprócska félkör cikkelyt hasítottak ki, s alakítottak benne ki egy kávézót. Őszintén szólva, nekem ez már túlságosan pici, nyomasztó volt a helyszűke minden pozitívuma ellenére.
A kis helyre minőségi finomságokat próbált bezsúfolni a tulajdonos hölgy. Serrano sonkás és sajtos, szalámis szendvics (750-950 Ft), kézműves házi torta és süti (2-3 féle, naponta változó kínálat) 550-650 Ft, a kiírás szerint szokott lenni quiche, toast melegszendvics, pohárdesszert is, de ezek ebéd utánra már kifogytak.
Kétféle kávét főznek: hagyományos olaszos pörkölésűt és világos pörkölésű újhullámosat is, +100 Ft felárral. A kávézót drágának találtam ahhoz képest, hogy kényelmesen leülni sem lehetett. Az italiano eszpresszó 390 Ft (Manuel brand), nem volt rossz, de nem is különösképpen emlékezetes vagy kitűnő, a mandulás étcsoki torta megjárta, töményen tartalmas csupa-csoki, 790 Ft-ba került.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
All Day Coffee Budapest - Külső képAll Day Coffee Budapest - Külső képAll Day Coffee Budapest - Külső képAll Day Coffee Budapest - Külső képAll Day Coffee Budapest - Étlap/itallapAll Day Coffee Budapest - BelsőAll Day Coffee Budapest - BelsőAll Day Coffee Budapest - Étel/italAll Day Coffee Budapest - Étel/italAll Day Coffee Budapest - Étel/italAll Day Coffee Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
68.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval