Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kurkumás kesudió

Allegro di Fragola BudapestAllegro di Fragola Budapest a térképen

2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fragola fagyizó a város több pontján sikerrel működik évek óta. Hosszú ideje megbízható minőségű, jó alapanyagokból dolgozó, izgalmas ízvilágot is felvonultató fagylaltozóként tartják számon a vendégek. A Bartók Béla úton ezúttal valami újba, egy komoly vállalkozásba fogtak. Egy bisztrót nyitottak, nagy terasszal, pizzakemencével, "rendes" , bár nem hosszú étlappal.
A beltér a mostanság divatos eklektikus: kényelmes ülőhelyek, többféle pasztell színvilág, mutatós burkolatok, dizájnos lámpatestek, kristálypohár, modern képek a falakon, de egy régi konyhaszekrény is akad.
Nem konkrét tervvel érkeztem, fagyizni mindenképpen akartam, de a személyzet különösképpen nem volt kedves, nem is igazán foglalkoztak velem, étlapot nem kaptam, így én sem erőltettem (utána ettem máshol inkább). De a fagyispultban felfedezett kurkumás kesudió fagylaltot semmiképpen nem akartam kihagyni. Nem pontosan értettem, hogy helyben fogyasztás esetén miért papírtálkát adnak, ráadásul +50 Ft "pótdíjéért, miközben a Cola mellé egy szép kristálypoharat kaptam, dehát nem kell itt mindent érteni.
Egy gombóc fagyi 400 Ft, itt szerencsére korrekt adagot adtak, nem úgy, mint amit jónéhány másik Fragola fagyizóban tapasztaltam, hogy "lecsalják" / lecsípik a mennyiséget. A kis üveges Cola 490 Ft-ba került. Kötelező szervizdíj nincs.
A mosdó nagyon szép, tiszta, vadiúj.
Sajnálom, hogy csak ennyi benyomást sikerült szerezni itt. Talán még visszatérek, mert ismerősök dicsérték a pizzát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Allegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - EgyébAllegro di Fragola Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!