Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gerendák közé rejtőzve

Altair Teaház BudapestAltair Teaház Budapest a térképen

2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. január 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy facebook csoportban olvastam erről a kissé elvarázsolt, underground helyről, ami tényleg eléggé eldugott. A pontos cím, házszám ismeretében is simán elgyalogoltam mellette. Egy egyszerű jeltelen barna ajtó a bejárat. Az észrevétlenség ellenére úgy tűnik, nagyon is ismert a hely, erre utalt a jelentős törzsközönség, főleg egyetemista fiatalok. A benti rész egy rejtélyes mászóka rendszer. A bejárattal szemben lévő pulttól jobbra cipő nálküli, zoknis traktus található, ahol alacsony galériában, valamint alatta kis fészkekben vannak a helyek kialakítva, párnákkal, puffokkal.
A bal oldali részen a földszinten kis asztalkák a lomtalanításból, felette szintén galéria, amely gerendákból került kialakításra szövevényesen. A pultos lány mondta, hogy érdemes helyet foglalni, a legizgalmasabb kuckókat már jó előre lestoppolják a vendégek.
A fő profil a tea, sok oldalon keresztül lehet válogatni a tealapról a világ minden tájáról fekete, zöld, fehér, vörös és gyümölcsteákat. Minden tea 930 Ft/adag.
Persze lehet kávézni is, bár az nem volt átütő (Coronilla). A cappuccino 550 Ft, ízesített latte kávék 870 Ft-ba kerülnek. Forró csoki és habos kakaó is szerepel az itallapon. Ételkínálat minimális: cookie keksz (360 Ft/db) és marlenka (bolti készáru 500 Ft/szelet) van csupán. A kávé mellé járt egy darab keksz.
A kiszolgálás lassú, álmatag.
Azoknak javaslom a helyet, akik szeretnének kiszabadulni a nyüzsgő városi forgatagból és ráérősen ejtőzni, beszélgetni egy valóban csendes, nyugis, békés helyen.
Szűkös mosdó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (24)
Altair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - Étel/italAltair Teaház Budapest - Étlap/itallapAltair Teaház Budapest - Étel/italAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - MosdóAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - BelsőAltair Teaház Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.25-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
89.250 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval