Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kitűnő kis olasz pizzéria, amelyet egy magyar - olasz tulajdonos páros alapított. A hely pici, az asztalok közel vannak egymáshoz, hogy minél többen elférjenek és erre szükség is van, mert gyakorlatilag a szombati nyitást követően egymásnak adták a kilincset a vendégek, csakhamar minden asztal foglalt lett. De emellett elvitelre is vitték a pizzákat és futárok is érkeztek a megrendelésekért. Nagyon népszerű hely, méltán az! Klasszikus kerek nápolyi pizzák sülnek folyamatosan a türkizkék, apró mozaikos borítású kemencében. A tálalás is frappáns a nagy deszkákon. Eredeti olasz alapanyagokkal, olasz prémium kategóriás liszttel dolgoznak. A pizzaárak 2500-4100 Ft között alakulnak, bármelyiket választja az ember, szerintem nem lehet csalódni. Érdemes más ételeket is megkóstolni. Kitűnő volt a paradicsomleves eredeti olasz recept szerint (2250 Ft), sűrű, forró, kiadós, igazán ízes volt. A bruschetta pizzatészta alapra készül, bár előétel, de nagyon kiadós, 3 féle feltéttel gazdagon: paradicsomos lilahagymás, szarvasgombás ricottás, tonhalas (2450 Ft). A beltér egyszerű, az olasz tengerpartot idéző kék-fehér színvilággal (Azzurri). A személyzet is fiatalos, barátságos. Sok a környékbeli törzsvendég. A házi mangószörp decije 200 Ft. Nincs kötelező szervizdíj.
A harcsa-pangasius csere mellett a másik, ma is bevett vendég-átverés az erdei gomba vagy vargánya kiváltása csiperkével. Hogy ezt miként merik űzni, nem tudom, a két gomba annyira különböző ízre, textúrára, látványra, még szeletelve is, hogy azt hinné a naiv ember, hogy ezzel azért mégsem...