Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Azzurri, ahol mindig kék a tenger és az ég

Amore di Napoli Pizzeria BudapestAmore di Napoli Pizzeria Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kitűnő kis olasz pizzéria, amelyet egy magyar - olasz tulajdonos páros alapított. A hely pici, az asztalok közel vannak egymáshoz, hogy minél többen elférjenek és erre szükség is van, mert gyakorlatilag a szombati nyitást követően egymásnak adták a kilincset a vendégek, csakhamar minden asztal foglalt lett. De emellett elvitelre is vitték a pizzákat és futárok is érkeztek a megrendelésekért. Nagyon népszerű hely, méltán az!
Klasszikus kerek nápolyi pizzák sülnek folyamatosan a türkizkék, apró mozaikos borítású kemencében. A tálalás is frappáns a nagy deszkákon. Eredeti olasz alapanyagokkal, olasz prémium kategóriás liszttel dolgoznak.
A pizzaárak 2500-4100 Ft között alakulnak, bármelyiket választja az ember, szerintem nem lehet csalódni.
Érdemes más ételeket is megkóstolni. Kitűnő volt a paradicsomleves eredeti olasz recept szerint (2250 Ft), sűrű, forró, kiadós, igazán ízes volt. A bruschetta pizzatészta alapra készül, bár előétel, de nagyon kiadós, 3 féle feltéttel gazdagon: paradicsomos lilahagymás, szarvasgombás ricottás, tonhalas (2450 Ft).
A beltér egyszerű, az olasz tengerpartot idéző kék-fehér színvilággal (Azzurri). A személyzet is fiatalos, barátságos. Sok a környékbeli törzsvendég.
A házi mangószörp decije 200 Ft.
Nincs kötelező szervizdíj.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (19)
Amore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - BelsőAmore di Napoli Pizzeria Budapest - BelsőAmore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - EgyébAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Étel/italAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Étel/italAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Étel/italAmore di Napoli Pizzeria Budapest - BelsőAmore di Napoli Pizzeria Budapest - MosdóAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Külső képAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Étel/italAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Étel/italAmore di Napoli Pizzeria Budapest - BelsőAmore di Napoli Pizzeria Budapest - Belső

Amore di Napoli Pizzeria további értékelései

2023.03.16a párjával
Szörnyű
A harcsa-pangasius csere mellett a másik, ma is bevett vendég-átverés az erdei gomba vagy vargánya kiváltása csiperkével. Hogy ezt miként merik űzni, nem tudom, a két gomba annyira különböző ízre, textúrára, látványra, még szeletelve is, hogy azt hinné a naiv ember, hogy ezzel azért mégsem...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.03.27-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
41.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval