Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pálcikás csodajégkrém

Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út BudapestAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest a térképen

2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Anjuna jégkrémek kb. 3 évvel ezelőtt jelentek meg a hazai piacon, amely két magyar fiatalember "találmánya". Szuper-egészséges jégnyalókák, amelyeket a vegánok is fogyaszthatnak, hiszen nem tartalmaz laktózt, glutént és hozzáadott cukrot sem. Van benne viszont igazi gyümölcs, valamint minőségi alapanyagok, mindegyik kizárólag természetes összetételű, adalékmentes.
A környezettudatosság jegyében a jégkrémek nincsenek becsomagolva.
Visszakerestem, a nyitáskor 690 Ft-ba került egy darab. A Lövőház utca, a Karaván Udvar és a Ráday utca után vidékre, Balatonfüredre is kitekintettek egy új egységgel, a napokban pedig a Jászai Mari téren nyitott meg egy újabb kis üzlet, amint megtudtam, ők franchise partnerek, szóval tovább terjeszkednek. Igazából a beltér semmi extra, a pultban két mosolygós fiatal lány volt, bankkártyával is lehet fizetni.
Helyben ülőhelyek nincsenek (legalábbis jelenleg).
Nekem a kókusz és a pisztácia a kedvencem, viszont itt a szedret próbáltam ki, ami szintén egy pozitív értelemben vett tömény, fagyott gyümölcsbomba.
A fapálcás jégkrémeket 2 méretben lehet kapni, a normál 840 Ft-ba kerül, a kicsik 590 Ft-ba, de abból lényegesen kisebb a választék. Lehet kérni toppingot, csokimázat, illetve tört mandula, pisztácia, mogyoró burkolatot, +160 Ft felárért.
Nem egy olcsó mulatság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - BelsőAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Külső képAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/ital

Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út további értékelései

2021.09.10egyedül
Kiváló
Ismét egy ismétlés. Az Anjuna egyedi és egészséges jégkrémeket készít. igazi gyümölcsökből, vaníliákból, vegán módra, tejmentesen. Amiket eddig kóstoltam, mindegyik finom, nem lehet melléfogni. Az árak itt is emelkedtek a korábbi évekhez képest, no persze emelkedő irányban. A jégkrémeket két...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval