Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vasárnapi menü, várjon a SPAR

AnyTime Étterem & Kávézó BudapestAnyTime Étterem & Kávézó Budapest a térképen

2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Meglepően népszerű étterem az Óbudai Stop Shop bevásárlóközpont saroképületében. Bőséges ingyenes parkolóhely közvetlenül a bejáratnál.
Régebben, sok évvel ezelőtt jártam itt egy este barátokkal, vagyis a hely elődjénél, akkor egy bár volt itt, a nevére nem emlékszem már, de az inkább ivós, mint evős helynek tűnt.
A fő profil az ebédmenüztetés, családok, párok, egyedülállók, nyugdíjasok is jöttek, szinte teltház, folyamatos vendég cserélődéssel. Van kinti terasz, de nagyon meleg, bent viszont klimatizált. Fiatalos, modern, praktikus berendezés, dupla belmagasság. A mosdók az emeleten találhatóak, valamint egy bőrkanapé ejtőzésre.
Érdekesség és számomra nagy pozitívum, hogy hétvégén is kínálnak ebémenüt. A 3 fogás 1790 Ft-ba kerül, szervizdíj nincs. A 2. pozitívum, hogy árusítanak szódát (60 Ft/dl). Ráadásul kérés nélkül tettek bele citromkarikát, elegendő mennyiségű jeget is. 3. pozitívum: nincs kötelező szervizdíj. De itt megérdemelték.
A nagy tömeg ellenére a konyha és a pincérek is gyorsan pörögnek.
Az ebédmenüben menet közben történt némi változás (zöldségleves helyett csigatésztás leves), de megoldották, és nem azt mondták, bocs, mára elfogyott a menü - ami szintén tapasztalat másik helyről.
A pultos, erősen barnított hölgy egy kicsit flegma és undok volt, de a pincér fiatalember ezt ellensúlyozta a kedvességével. A csigaleves tűzgforrón érkezett, öblös tálban, szóval csészénél nagyobb mennyiség. A 3 fogást nem bírtam végigenni, nekem túl sok volt már ez a mennyiség. Főfogás: kijevi jércemell rizzsel. Desszert: kókuszkocka csokiöntettel. Ez utóbbi is hatalmas adag, a csokis piskótatészta kissé fojtós, túl tömény, de a csokipuding öntet némiképp ellensúlyozza.
15 óra után normál étlappal folytatódik az élet, ott is elfogadható az árfekvés, ismert nemzetközi fogások, több könnyed-laza fogás, ami ebben a nagy nyári hőségben praktikus.
Ha itt laknék/dolgoznék a környéken, szívesen járnék ide ebédelni rendszeresen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
AnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Külső képAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Külső képAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Külső képAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - BelsőAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - BelsőAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - MosdóAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - BelsőAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - BelsőAnyTime Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallap

AnyTime Étterem & Kávézó további értékelései

2023.05.21egyedül
Kiváló
Kedves személyzet, finom ételek, családias hangulat. És ami plusz pont, hogy kutyabarát hely
2018.11.13kollégákkal
Kiváló
Gyors munkaebédre ugrottunk be ide a közelben tartott konferenciáról. A business menüt választottuk. Nagyon finom volt, a csirke kifejezetten jól volt megsütve. Ár/érték arányban megfelelö. Furcsa volt,hogy hiába hétköznap délben jártunk ott,több asztal le volt foglalva.
2018.02.24a párjával
Kiváló
Szuper kis hely otletes valtozatos menu kinalat van mind ezt 1000ftbol elvitel is van .hangulatos zene kedves pincerek tobbnyire torzstagok jarnak ide de ugyanugy megtalalhato a nagymama az unokakkal vagy uzletemberek vagy a szomszed boltokban dolgozo ehes eladok elvitelre kert ettelei. Rendes...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.03.27-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Art Hotel Zalakaros - Wellness a Családnak
Wellness a Családnak
2025.04.01-ig
Art Hotel Zalakaros
44.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval