Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyorsan olasz módra

APExpress BudapestAPExpress Budapest a térképen

Kiváló 2018. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. február 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az APE Regina olasz étteremhez köthető új nyitású gyorsétterem a Bank Center mellett. Előttük itt egy kiváló sonkás-szendvicses hely működött, a Hamvich, sajnos nem tudom, mi történt velük, miétr zártak be.
A beltér nem sokat változott, a pult és a konyha maradt ugyanott, a bejárattal szemben, a fal mentén 3 oldalon könyöklőknél lehet helyben enni, kényelmetlen, pici, kerek, támla nélküli székeken.
Rendelés és fizetés a pultnál, lehet bankkártyával is. Árusítanak szelet pizzát, egész pizzát 2 méretben (32 cm, 45 cm), ez utóbbiakat frissen készítik, valamint szintén frissen főzött tészta 2 méretben. 3 féle leves papírpohárban, 3-4 féle olaszos desszert. A 2 féle komplett menüből (1390/1690 Ft) a pizzásat választottam, amely egy tetszőleges levest - paradicsomleves parmezánnal volt a választásom -, 1 szelet Magarita pizzát, 1 desszertet - csokis profiterolt kértem - és egy 0,33 l-es dobozos szénsavas üdítőt tartalmazott. A szelet pizzák már le vannak sütve, de nem halmoznak fel készleteket, így elég gyorsan fogy, még meleg volt. Klassszikus kerek pizza, nem vékony tésztás, nagyon finom paradicsomszósszal. A leves forró és nagyon ízletes, fűszeres, sűrű. A desszert szintén jól eltalált. Bár a sok eldobható papír-műanyag dobozból evés nem éppen elegáns megoldás, de praktikus. A kiszolgálás kedves, gyors, informatív.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (21)
APExpress Budapest - Külső képAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - Étel/italAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - Étlap/itallapAPExpress Budapest - Külső képAPExpress Budapest - BelsőAPExpress Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
84.960 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2026.01.01-ig
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád
26.260 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel