Jó 2023. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. február 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étterem tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A kiszolgálás nagyon profi. Az ételük nagyon ízletes, jól fűszerezett, jó minőségű alapanyagból. (grillezett bárányborda, steak burgonya). A pincér nagyon segítőkész, látszik, hogy a vendégért van. A borválasztásban is segítségünkre volt, kiválóak a grúz borok, jól felszolgálva. Csendes, nyugodt hely. Az illemhely, hagy maga után kívánni valót. Összességben nagyon jól éreztük magunkat.
Több éve működő grúz étterem a II. kerületben a Kolosy tér és a Daubner Cukrászda szomszédságában. Kívülről is érdekes, nem mindennapi az épület, de a belső tér kialakítása sem mindennapi. Egy kicsit megszürkült, fakó volt az étterem, egy kis vérfrissítés, modernizálás kellene neki, valamivel...
Ballagási vacsoraként tértünk be a helyre, amivel már régóta szemeztünk, csak valahogy eddig kimaradt. Este hétkor az étteremben csak mi voltunk, tehát tolongás, az nincs. Kissé meleg volt, de a pincérnő, aki megjegyzem végig segítőkész és kedves volt, rögtön kapcsolt klímát, sőt mondta is, hogy...
A grúz konyhát mindig is izgalmasnak találtam. Dió, spenót, padlizsán, gránátalma, marha, juh – csupa remek alapanyag. S akkor nem szóltam a lisztből és vízből készített különlegességeikről. Elsőként az Andrássy úti egységben voltam a budapesti grúz éttermek közül, majd az Október 6....