Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legjobb borscs

Arany Kaviár Étterem BudapestArany Kaviár Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2016. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. október 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta szerettem volna már ide ellátogatni, s az előzetes hírek, beszámolók alapján meglehetősen magas elvárásokkal érkeztem. A hely több éve elismert, 1. osztályú, magas árfekvésű, sztárséf által működtetett étterem a Széll Kálmán térről a Vár felé felfutó egyik meredek utcában, amelyet rendre a legjobbak között emlegetnek a mérvadó gasztro-kalauzok. Ebédidőben 12-15 óra között 3900 Ft-ért kínálnak 3 fogásos ebédet, amelyet egy szűkített listáról lehet összeválogatni (2 féle előétel, 1-2 leves, 3 főétel különböző húsokból, 2 féle desszert). A menü tartalmaz 1 üveg ásványvizet is. Életem legjobb borscs levesét sikerült itt ennem, de a másik 2 fogás is hibátlan és különleges volt. Az adagok nem nagyok, de a 3 fogással jól lehet lakni, plusz egy kis étvágygerjesztő ízelítő is volt előtte (2 féle házi kenyér 2 féle fűszervajjal).
Aki ide látogat, egy nagyon elegáns, kicsit talán feszengős, díszítésében is oroszos hangulatú, pompás-fényűző helyre számítson. Aki a minimalista-skandináv dizájnt kedveli, annak lehet, hogy ez már kicsit sok. A belső kert is nagyon szépen rendezett, jó időben itt is lehet enni. A mosdóban aranyszínű csapok vannak, és kis frottír kéztörlők vannak bekészítve feltekerve a vendégek számára.
Most az értékelés készítésekor néztem meg az étterem honlapját, s azt láttam, hogy az ebédmenüt azóta 4900 Ft-ra emelték, de még így is abszolút megéri ezt az árat. Nem mindennapi környezet és kiszolgálás, kiváló ételek.
12% szervizdíjat számolnak fel, bár a kötelezőt nem szeretem, de itt valóban indokoltnak éreztem, mert a kiszolgálás páratlanul figyelmes, készséges és udvarias.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Arany Kaviár Étterem Budapest - Külső képArany Kaviár Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Kaviár Étterem Budapest - Külső képArany Kaviár Étterem Budapest - BelsőArany Kaviár Étterem Budapest - BelsőArany Kaviár Étterem Budapest - BelsőArany Kaviár Étterem Budapest - EgyébArany Kaviár Étterem Budapest - EgyébArany Kaviár Étterem Budapest - EgyébArany Kaviár Étterem Budapest - Étel/italArany Kaviár Étterem Budapest - Étel/italArany Kaviár Étterem Budapest - Étel/italArany Kaviár Étterem Budapest - Étel/italArany Kaviár Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Kaviár Étterem Budapest - Étel/italArany Kaviár Étterem Budapest - MosdóArany Kaviár Étterem Budapest - MosdóArany Kaviár Étterem Budapest - MosdóArany Kaviár Étterem Budapest - Belső

Arany Kaviár Étterem további értékelései

2013.04.15a párjával
A Budai Vár lábánál, az Ostrom utcában található ez a különleges étterem. Belépve úgy érezzük magunkat, mintha egy kosztümös orosz romantikus film díszletébe sétáltunk volna bele. Sápadt aranyfény, hímzett kárpitok. Igazi cári enteriőr. Előételnek a lazackaviáros blini kíváló volt, előtte egy...
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval