Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fokhagyma

Arany Tenger Kínai Étterem BudapestArany Tenger Kínai Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2017. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. december 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez a hely arról marad számomra emlékezetes, hogy belépve az ajtóval szemben lévő asztalnál egy idősebb hölgy kinyúlt melegítőben és pulcsiban hatalmas adag fokhagymát pucolt műanyag tálcára. Ezt a tevékenységet egész ottlétünk alatt folytatta. Nem a konyhán, nem a vendégek által nem látható hátsóbb részen, hanem az egyik, éppen legjobban látható asztalnál. Közben kedélyesen elbeszélgetett a pultban kiszolgáló másik alkalmazottal. Magyarok voltak, nem kínaiak.
Az ételkínálat és a koncepció a tipikus magyarországi kínai gyorsétterem, a pultban mindenféle szószos, szójás ételek előre lefőzve, lesütve, elég széles választékban, de nagyon hasonlatos kinézettel, melyek csak 1-1 összetevőben tértek el egymástól. A húsosak szinte mind csirkehúsból készültek. Árban viszont nagyon olcsó minden, meglepően. A menük 590 Ft-ba kerülnek, ha sima rizzsel kéri az ember, ha zöldséges rizzsel, akkor 630 Ft. Bár kis tányérra adják, de jól megpúpozva. Én kukoricás csirkét ettem, ami annyira nem tűnt autentikus kínai fogásnak. Kérdés nélkül mikróznak mindent.
Az emeleti részen ültünk le, ahol nem volt fokhagyma, viszont dőlt a retró minden szegletéből. Az asztalok és a székek, valamint némi szolid dekoráció próbálta hozni a kínai hangulatot, de a fehérre festett lambériás falak és a szemközti üvegfal mellett ez nem igazán érvényesült. Bár volt berakva egy régi gázkonvektor, de bekapcsolni nem akarták vagy nem tudták, így meglehetősen hideg volt, vacogtunk december közepén. Gyorsan belapátoltuk az ételt, és mentünk vissza dolgozni.
Szürreális hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (33)
Arany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Külső képArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Belső

Arany Tenger Kínai Étterem további értékelései

2023.08.01kollégákkal
Átlagos
A Boráros térnél lévő kis kínai gyorsétterem is a nagy túlélők közé tartozik. Annak ellenére, hogy sem a tisztaság, sem a vendégközpontúság nem tartozik a helye erősségei közé, mégis sokan járnak ide ebédelni, amelynek oka elsősorban a valóban jó ár-érték arány. Kifejezetten nagy adagokat adnak...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
91.417 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval