Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó kínai a Boráros térnél

Arany Tenger Kínai Étterem BudapestArany Tenger Kínai Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2023. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Boráros térnél lévő kis kínai gyorsétterem is a nagy túlélők közé tartozik. Annak ellenére, hogy sem a tisztaság, sem a vendégközpontúság nem tartozik a helye erősségei közé, mégis sokan járnak ide ebédelni, amelynek oka elsősorban a valóban jó ár-érték arány. Kifejezetten nagy adagokat adnak kedvező áron, még kínai gyorsétterem viszonylatban is. Amikor beálltunk a sor végére a kollégákkal, gyorsan eldöntöttük, hogy elég lesz a kis adag is, mert még azt is a tányérra púpozva pakolták fel. Mivel elég korán érkeztünk, még nem hűltek ki az ételek, így a kötelességszerű mikrózást is megúsztuk. Az egyik kolléganőm májat evett pirított tésztával és dicsérte, én ennyire nem voltam bátor, ilyen zsánerű kínaiban belsőséget biztosan nem mernék fogyasztani. Az én választásom brokkolis-zöldséges csirke lett zöldséges rizzsel. A kis adag 1280 Ft-ba került és meg sem tudtam enni az egészet!
Elég jó ízesített tea italokat kínálnak, a kókuszos Coconut Aloe Vera az egyik kedvencem, 600 Ft-ba került a szögletes 5 dl-es palack, ami majdnem a bolti/piaci ár jelenleg.
Lefotóztam érdekességképpen az étlapot, ebből igazodjon el, aki tud. Ezek szerint járnak ide kínaiak is enni, de talán estefelé vagy hétvégén.
A lenti részben a hely nagy részét a sorban állók foglalják el, viszont a félemeleten vannak asztalok a helybeli étkezésre. Próbáltak valami autentikus dekorációt bedobni, de nem igazán sikerült a helyet hangulatossá varázsolni, ez az igazság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (33)
Arany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Külső képArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Étel/italArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - BelsőArany Tenger Kínai Étterem Budapest - Belső

Arany Tenger Kínai Étterem további értékelései

2017.12.28kollégákkal
Gyenge
Ez a hely arról marad számomra emlékezetes, hogy belépve az ajtóval szemben lévő asztalnál egy idősebb hölgy kinyúlt melegítőben és pulcsiban hatalmas adag fokhagymát pucolt műanyag tálcára. Ezt a tevékenységet egész ottlétünk alatt folytatta. Nem a konyhán, nem a vendégek által nem látható...
Népszerű szállások a környéken
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
43.236 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval