Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Török gyorsétterem a Zsinagógánál

Ararat Kebab Török Étterem BudapestArarat Kebab Török Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
"Tizenkettő egy tucat" török gyorsétterem a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében, a szemközti, páratlan oldalon. Hosszú nyitvatartási idő, sok vásárló, gyors ételhez jutás lehetősége a fő faktorok. Elviteles gíroszt - vagy kebabot - az ablakból, az utcáról is lehet kérni, bent önkiszolgáló rendszerben a pultnál lehet rendelni, majd a tálca végigtologatása után fizetni. A szokásos ételeket lehet kapni, gírosz pitában, tortillában, tálon (kis és nagy adag), falafel, valamint húsos és zöldséges egytálételek, saláták, a desszertek között baklava és sült tejberizs. Érdekességként egy brassóinak mondott főétel is szerepelt a kínálatban, de inkább zöldséges-krumplis apróhúsnak mondtam volna, szóval az is úgy törökösen elkészítve.
Mivel az ebéden túl voltam, egy sült tejberizst választottam, ami 500 Ft-ba került, átlagos méretű adag- Szerintem minden török gyorsétterem ugyanonnan szerzi be ezeket az egyen-méretezésű alufólia tálakat. A vendégek jó része elvitelre vásárolt, folyamatosan érkeztek újabb vevők, de sok asztal volt helyben is, a benti részben, valamint a kinti teraszon is.
Az asztalok nincsenek letakarítva, a használt tálcákat, poharakat sem gyűjtik össze folyamatosan. Szóval aki a tisztaságra kényes, az itt nem lesz elégedett.
A kiszolgálás személytelen, bár a pénztáros őszintén meglepődött, hogy személyemben egy magyar vendég is betért, itt úgy tűnik, mi vagyunk a kisebbség. A személyzet többsége magyarokból állt, csak a nyárson húst sütő szakács volt török.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (10)
Ararat Kebab Török Étterem Budapest - Külső képArarat Kebab Török Étterem Budapest - Külső képArarat Kebab Török Étterem Budapest - Étel/italArarat Kebab Török Étterem Budapest - BelsőArarat Kebab Török Étterem Budapest - Étel/italArarat Kebab Török Étterem Budapest - Étel/italArarat Kebab Török Étterem Budapest - Külső képArarat Kebab Török Étterem Budapest - Külső képArarat Kebab Török Étterem Budapest - Külső képArarat Kebab Török Étterem Budapest - Külső kép

Ararat Kebab Török Étterem további értékelései

2016.11.01egyedül
Az Ararat kebap a jobbacska török gyorséttermek egyike. Idén nyáron, közelebbről augusztusban néztem be ide, reggelizés céljából. Egy kis adag zöldséges ételt 500 forintért kínáltak, kérdeztem, hogy lehet-e vegyesen kérni, nagyon kedvesen jelezték, hogy persze. Úgyhogy joghurtos spenótot és...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval