2025. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. december 18.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sajnos nagyon rossz tapasztalatunk volt a kiszállítással.
A rendelést 13:00-kor adtuk le, az étel végül csak 16:40 körül érkezett meg. Közben többször próbáltuk elérni az éttermet telefonon, hosszú ideig sikertelenül. Amikor végre sikerült kapcsolatba lépni velük, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a futár már járt nálunk, de nem ért el minket, miközben végig otthon voltunk, és a csengő sem szólt.
Később a futár elmondta, hogy nem találta a címet, és valójában nem jutott el az utcánkba. A több mint 3,5 órás késés ellenére az étel állapotát érkezéskor nem engedte ellenőrizni, vitatkozni kezdett, majd a pizzák átnézése nélkül elhajtott. Az étel langyos volt nem volt friss max megmikrozott . Az eset után megpróbáltuk újra telefonon elérni az éttermet, de a hivásaink már átirányítva voltak az ügyet nem tudtuk velük megbeszélni.
Az ügyfélkezelés és a kiszállítás módja számomra elfogadhatatlan volt. Sajnálom, mert egy vendégközpontú étteremtől ennél korrektebb hozzáállást várna az ember.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Art Pub Étterem további értékelései
2025.06.25egyedül
![]()
Érdeklődve olvastam az előttem járók nem túl hízelgő véleményét. Ki tudja, lehet, hogy ha én is rendelek ennivalót, akkor hasonlót írtam volna. De így, hogy csak ittam, más volt a tapasztalatom. Radebergert tartanak csapon, ami egy elég jó sör. Értékeltem, hogy nem hozott ki a pincérhölgy...
2024.06.06egyedül
![]()
Tegnap rendeltem 32ezer forint értékben de egyszerűen annyira s...r [moderálva - a szerk.] volt az egész, hogy az hihetetlen. Nyers pizzákat árulnak, plusz nyers hamburgert. A Szakács egy forintot nem ér, egy könnyű húst sem tud megsütni ami kiadható lehetne. A pizza Szakács a másik fele akinek a...
2023.01.12kollégákkal
![]()
Borzasztó hely. 3 órát vártam a rendelésemre. Semmi segítséget nem kaptam az étteremtől. A kaja hideg, ízetlen, pocsék volt. Ráadásul lehagytak egy ételt. A futár csak bedobta a kaját és elment. Soha többet nem rendelek. Na és a kompenzáció ezért a nagy semmi, még ök háborodtak fel.