2025. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. december 20.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Artizán Pékség óbudai egysége jelentősen kibővült pár hónapja. Ennek köszönhetően van kényelmes, minden igényt kielégítő helyben kávézási, étkezési lehetőség, valamint a hátsó traktusban az üveg mögött látványpékség jelleggel működik maga a pékműhely. Az elmúlt hetekben kétszer is jártunk itt, mindkétszer kedves, hibátlan, dicséretes kiszolgálást kaptunk. Az árak átlag felettiek, cserébe a minőség is. A sütemények közül igazán ízletes volt a narancsos mákos guba torta (2290 Ft) és a karácsonyi kocka is, amely mák, áfonya mousse és chai ízkombinációval varázsolt el bennünket (2390 Ft). A La Marzocco kávégépen kitűnő kávét főztek a szentendrei Kávékalmár Artizán Blend kávéból, amely sötétebb prökölésű, brazil és kolumbiai keverék, kifejezetten az Artizán számára összeállítva. Az ízjegyekben mogyoró, étcsoki, mazsola villant fel. Kérés nélkül kaptunk vizet a kávé mellé, egyébként a víz ki is van téve a pultra, természetesen ingyenesen a vendégek számára. Még most, decemberben is lehet váluk fagyit kapni! Nekem a karibi cucc a kedvencem, a minus11 remek fagyijait árusítják. Az eszpresszó 900 Ft, a Cortado 1050 Ft, a cappuccino 1350 Ft. Bizony, 2 kávé és 2 süti majdnem 700 Ft-ba került. Nem mindennapos program számunkra, sajnos ez van. A legkisebb vendégek számára egy kis konyha játszósarkot alakítottak ki. A bejárat előtt kis terasz található.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Artizán Pékség - Óbuda további értékelései
2022.09.21gyerekekkel
![]()
A kedvenc kávézóm lett mióta megnyílt, az udvarias kiszolgálás , kedves vendég fogadás, illetve a termékek tisztasága miatt. Kedvencem a diós fahéjas csiga, de a szendvicseket is imádom.
2022.05.21barátokkal
![]()
Az Artizán kézműves pékséget évekkel ezelőtt, még az első egységük megnyitása idején ismertem meg, amely a pesti oldalon a Banknegyedben található a Hold utcai piac mellett. Ez 2015-ben történt. Tavaly nyáron a város merőben másik pontján, Óbuda külső részén, a temetőn is túl nyitottak egy...
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred
90.220 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással