Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mindig ugyanúgy

Asia Food - Árkád BudapestAsia Food - Árkád Budapest a térképen

Átlagos 2017. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kínai gyorséttermek értékelésével az a gondom, hogy magyar szemmel nézve nagyon „egyenkaják” vannak mindenütt, egyformának kinéző és ízű hígzselé-szerű édes-savanyú leves, mindenféle csuszpájzos készítmények (gondolom valamilyen szójaszósz lehet az alap, mert egyenletes sötétbarnásak az ételek), sült tészták, zöldségek és bundázott frissensültek (csirkemell, zöldség, de sok helyen van banán is).
Úgyhogy ha ránézek egy kínai gyorskajálda kínálatára, én szinte mindenütt „ugyanazt” látom, persze nyilván vannak eltérések (különösen, ha egy kínai nézi).
Ez a gyorsétterem is ezt hozza, én nem igazán tudok különbséget tenni, hogy mennyiben más pl. a közelmúltban értékelt, Pólusban található kínai gyorsétteremtől.
Én biztonság kedvéért itt is ugyanazt ettem, mint más kínaiban (érdekes módon ez is minden kínai gyorsban megtalálható): az „illatos-omlós” sörtésztaszerű valamiben (ha az embernek szerencséje van) frissen kisütött csirkemellet, „picicíp” szósszal és káposztasalátával. Ez itt (is) jó volt (tényleg frissen sültet sikerült kifogni, nem órák óta ott szottyadó valamit), de sok egyedit nem tudok mondani a helyről, olyan, mint a többi kínai gyorsétterem. Aki az Árkádban kínait akar enni, annak ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Asia Food - Árkád további értékelései

2017.03.27a párjával
Átlagos
Az Árkádban járva a vacsorát is meg akartuk oldani. Konkrét elképzelés hiányában szétnéztünk a "félkörben", hogy mit vigyünk haza. Vakok között félszemű a király alapon az Asia Food nyert. Fafülgombás csirke lett a továbbjutó, tésztával. Nem csalódtunk benne, de csodát sem láttunk. Mivel éppen...
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval