Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Thai gyorstalpaló a Bajcsyn

B40 Wok & Walk BudapestB40 Wok & Walk Budapest a térképen

2015. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Toldy mozi mellett nyílt néhány gyorsbüfé, bisztró a közelmúltban: palacsintás, bageles és a B40 Wok, ahol leginkább klasszikus thai/ázsaiai ételeket kínálnak. Ramen leves, Tom Kha Kai (kókuszos, csirkés, korianderes pikáns leves), tekercsek ilyen-olyan töltelékekkel, wokban sült tésztás egytálételek szerepelnek a kínálatban, bár ezek mellett az egyetlen desszertet, a profiterolt nem igazán tudtam hová tenni, de lehet, hogy egyszerűen ezt szereti a tulaj.
A hely nagyon pici, a jobb oldalt elfoglalja a sütöde, a kiszolgáló pult és a pénztár, míg a szűk bal oldali részben a falnál lévő pultnál lehet bárszékeken leülni, illetve a bisztró előtt is van kinn 2 asztal, de ott mostanság kb. 40 fok van a forró betonon. Bár benn üzemel 1 klíma, de a nyitott ajtó miatt ennek bármilyen hatását csak szorosan alá állva lehet érezni.
Parmezános bundában sült tigrisrákot ettem, amelyet friss salátával (babcsíra, uborka, jégsaláta) és választható szósszal - én édes chilit kértem - tálalnak. Az előtételeket 2 méretben lehet kérni. Az ételek frissen készülnek, elég jó minőségű alapanyagokból dolgoznak.
A séf egy magyar fiatalember, a pultos egy szintén magyar csinos fiatal hölgy volt, mindketten kedvesek, kommunikatívak, mosolygósak voltak, s több vendéget törzsvendégként üdvözöltek, amit jó jelnek tűnt.
Az étel finom volt, bár autentikusnak nem mondanám. Szívesen kipróbálnék még itt más fogásokat is.
Árban középkategóriás, belvárosi, bisztrós.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
B40 Wok & Walk Budapest - Külső képB40 Wok & Walk Budapest - Külső képB40 Wok & Walk Budapest - Étlap/itallapB40 Wok & Walk Budapest - BelsőB40 Wok & Walk Budapest - BelsőB40 Wok & Walk Budapest - BelsőB40 Wok & Walk Budapest - Étel/italB40 Wok & Walk Budapest - Külső képB40 Wok & Walk Budapest - Külső kép

B40 Wok & Walk további értékelései

2015.07.15gyerekekkel
Családostól tértünk be a B40-be május elején, a terv az volt, hogy az Inezt nézzük meg vagy a Fish and Meat-et, de azok zárva voltak, a B40 meg nyitva. Nem bántuk meg, hogy idetévedtünk. Ettünk egy ramen levest, mangókrémlevest valamint tavaszi tekercset. A ramen nem volt rossz, de némiképp...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Wellness Neked
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
218.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval