Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Harmadik Babka

Babka Deli BudapestBabka Deli Budapest a térképen

2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a Babka 3. egysége, amely földrajzilag nagyon közel esik az elsőhöz, egy utcában vannak Újlipótvárosban, csak ez az új a Szent István park közelében, egy sarokhelyiségben. A régi hely is megmaradt, de bővítési lehetőség hiányában inkább nyitottak egy újat, hiszen itt a környéken sokan megszerették, megszerettük őket. Azzal kezdeném, hogy én a Babkában még rosszat nem ettem, finomat viszont annál inkább. Itt egy kicsit más a koncepció. A Radnóti Miklós utca felőli bejáraton elviteles delit működtetnek, míg aki helyben szeretne enni, az a másik oldalon, a Pozsonyi utca felől tud leadni rendelést, vagy pedig az asztalnál.
A "próbáljunk többet kóstolni" elvnek a mezze tál felelt meg leginkább, amiben 3 szabadon választott mezze szerepelt, pirított kovászos kenyérrel, pászkával, savanyúsággal. (2500 Ft)
Az adag meglepően kicsi volt, már csak azért is, mert más asztalok más vendégeinél az egy féle mezzéből adtak akkora adagot, mint nekem a 3-ból, nyilván nem ugyanannyiért. Az én választásom: gersli saláta gránátalmával, mangós-currys csirke, bajos burgonyasaláta volt. Nem túl összeillőek, de ezek tetszettek meg (meg még további 5 féle...). A pászka bolti késztermék hatású volt. A zöldek között csemege uborka, kígyóuborka, lila káposzta volt. Minden ízlett, finom volt, de nem laktam jól tőle, nagyon be kellett osztani. A Deli Club Soda 1100 Ft volt, szerintem az is elég húzós.
Összességében ízletes volt, de volt egy kis hiányérzetem, ár-érték arányban drágállottam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Babka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - EgyébBabka Deli Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval