Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Helyén kell kezelni

Bádog Gundel BudapestBádog Gundel Budapest a térképen

2017. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Annyi rossz kritikát olvastam a helyről,hogy felkeltette az érdeklődésemet, és amikor a közelben jártam, elmentem kipróbálni.
A hely egy átlagos piaci kifőzde, talán szándékosan is árasztja a lepukkadt fílinget, maga a piac és egész Pestújhely 30-40 évvel ezelőtti hangulatot áraszt. Nyilván nem a magyar gasztronómia élvonala, a felfokozott média érdeklődés és a Gasztroangyalban történt sztárolás is érthetetlen. Piaci kifőzdének viszont kifejezetten jó, a népszerűségének oka a hatalmas adagok és az ehhez kapcsolódó kiváló ár-érték arány. Szalontüdőt vettem elvitelre 1250 Ft-ért, és nem tudtam egy evésre megenni, bár levest sem ettem előtte, és 40-50 dkg hús nálam könnyen lecsúszik. A minőség jó átlagos, nem találtam benne hibát, talán a mártásból lehetett volna kicsit több arányaiban. A hely nagyon elhanyagoltnak tűnik, de kifejezetten piszkosnak nem mondanám, a kiszolgálás a helynek megfelelő. Frissen sülttel a rossz kritikák miatt nem próbálkoztam, de látványra a cordon bleu egész szépen nézett ki, amit utánam egy négyfős társaság vásárolt meg. A többi piaci kifőzdénél sem akkor készül a rántott hús, amikor a vendég megrendeli, hanem előre van kisütve, egyébként várhatna rá a vendég 20-30 percet, mint az étteremben.
Érdemes kipróbálni a készételeket főleg elvitelre, különösen nagy evőknek, a helyben fogyasztás annak ajánlott, aki szereti a lepukkadt piaci hangulatot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos

Bádog Gundel további értékelései

2021.11.06üzleti partnerrel
Kiváló
A lwgjobb hely ha hagyományos ízeket akarsz! Szuper kaja még szuperebb viccek és nem tudsz csalódni semmiben. Ennél jobb helyet keresve sem találsz! ( nem nem fizetett hirdetés XD)
2019.08.26egyedül
Szörnyű
Direkt megnéztem, a gugli szerint nyitva. Elmentem, nem közelről, és full be van zárva. Amíg kerestem mást a környéken a telefonon, legalább 8-10 ember járt ugyanúgy mint én, lepattantak a nagy semmiről. Pedig gondoltam kipróbálom az egekig magasztalt óriás bécsit vagy gordont. Hát nem... De nem...
2018.07.04egyedül
Gyenge
Mivel nem esik túl messze tőlünk, gondoltam, megnézem már magamnak ezt a média (Borbás Marcsi, internet, stb.) által agyonsztárolt helyet. Sok-sok éve a Garay téri piac környékén laktunk (nem tévesztendő össze a Garay téren jelenleg található modern piaccal), sokat jártam oda a piac falatozó...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Hétköznapi áreső
Hétköznapi áreső
2024.04.30-ig
Hotel Eger Park
69.615 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval