kition étterem értékelései

Értékelései
35
62
327
987
26
2
579

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

2021. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. április 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég fedeztem fel, hogy az étterem 1. 790 Ft-ért három fogásos menüt kínál, a heti menü ki van írva, illetve az interneten is megtekinthető. Így kiválasztottam a fogamra való menüt az első kipróbálásra, ami bakonyi betyár leves, rántott sajt rizzsel és tartárral, és rétes volt. A bakonyi betyár leves egyszerű gomba leves , ami finom lett, a nevéből én valami húsos kiadásra gondoltam.
Megosztom
KIfőzdék ideje -

Misi Papa Konyhája Budapest

2021. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2021. március 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor nemrég ebédidőben elmentem az étterem előtt, akkora sor volt, mintha amerikai vízumot osztogattak volna. Erre tekintettel 11 óra körül kerestük fel kollégámmal, aki ajánlotta a helyet, ekkor is volt egy kis sor, de viszonylag rövid. Ilyenkor nem számít a jellegtelen beltér, úgyis csak elvitelre lehet vásárolni.
Megosztom
Járvány idején tökéletes választás -

Padthai Wokbar - Egyetem tér Budapest

2021. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. március 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Járvány idején az elviteles vásárlásnál a thai éttermek bizonyulnak a legjobb választásnak, itt sem csalódtunk. Az étel friss és forró, a levest még 10 perces hazaút után is fújni kell, de az üvegtészta is forró. Tom kha levest ettünk, ami nagy adag, kettőnknek is elég volt, feleségem teljes kiőrlésű tésztát evett zöldségekkel, én üvegtésztát csirkével és gombával.
Megosztom
2021. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. február 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég nyitott ki újra az étterem, a járvány miatt csak elvitelre lehet vásárolni. Ez inkább jót tesz a helynek, így a menza hangulat nem csökkenti az élvezeti értéket. A csomagolásért nem számítanak fel díjat, a napi menü egyébként 1350 Ft, 3 fogásból áll.
Megosztom
Új néven a régi színvonalon -

Istanbul Kebab - Kálvin tér Budapest

2021. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. február 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mintegy másfél évvel egy átalakítás során új nevet kaptak, de nem sok minden változott. A hely maradt a régi, kis fantáziával sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. A hang nélküli videoklipeknek túl sok értelme nincs, de BL meccsek idején kérésre átállították a sportcsatornák egyikére a nagy méretű televíziót.
Megosztom
2021. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. február 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utóbbi napokban háromszor is itt ebédeltem elvitelre. Először gyros tálat ettem, jó átlagos volt, ettem már jobbat is, pita helyett egy zsemleszerű péksüteményt adnak. Később borjúpörköltnek nevezett joghurtos darált húst ettem rizzsel, ami egész jó volt. Furcsa, hogy a készétel teljesen hideg , még csak nem is langyos.
Megosztom
Dicséretes átállás -

Európa Café-Étterem Budapest

2020. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A váci utcai éttermek többsége a járványhelyzetre bezárással válaszolt, van ahol a márciusi leállás óta ki sem nyitottak. Itt az elviteles vásárlás kiszolgálására álltak át, de arra rájöttek, hogy a 4800 Ft-os turista menüt senki nem fogja otthon műanyag edényből enni kihűlve, ezért kifőzde jellege lett a helynek, viszonylag olcsó levesekkel főzelékekkel és feltétekkel.
Megosztom
Elvitelre csak közepes -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta többször megfordultunk itt, értékelést is írtam már. Az újabb értékelés apropója a vírushelyzet miatti elviteles vásárlás, az elmúlt hetekben erre kényszerültünk. Nemrég ebben az étteremben vásároltunk elvitelre, bő 10 perc elteltével készült el az étel, amikor a séta után visszatértünk, már várt ránk a kiszolgáló az ajtóban a becsomagolt étellel.
Megosztom
Libalakoma házhoz szállítva -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márton nap alkalmából libavacsorára készültünk, de sajnos minden bezárt. A Vakvarjú lánctól már korábban is kaptunk e-mailt a Márton napi ajánlatról, így az étteremre esett a választás házhoz szállítással. A honlap 50-55 percet ígért, ebből 70 perc lett, Ezt betudtuk a Márton napnak. A honlapon rendelve még Szép kártyával is lehet fizetni.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október elején a Kékes Tetőn járva felmentünk a TV torony felső kilátójába. Bár lenn nem tűnt szelesnek az idő, itt fenn majd elvitt a szél. Az idő kicsit párás volt, így csak a közelebbi helyeket lehetett látni. Egy szinttel lejjebb kapott helyett a presszó, ahonnan üveg mögül, melegben ugyanaz a panoráma várt minket, mint pár méterrel feljebb a szélben.
Megosztom
33 oldalon / 327 találat


TérképX