kition étterem értékelései

Értékelései
32
57
300
882
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2020. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A munkahelyem közelében fekszik az étterem, egyik nap elmentem kipróbálni ebédre, a járvány után a teraszon már lehetett enni. A kiszolgálás gyors és pontos volt, az étel hamar elkészült. Más egységekből már ismertem a választékot, Jeruzsálem mix humusz tálat ettem, amihez most nem pitát, hanem laffa lepényt kaptam, ami frissre és ropogósra sikerült.
Megosztom
Kedves kis menza a belváros szívében -

Kisharang Étkezde Budapest

2020. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. május 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég fedeztem fel az éttermet a munkahelyem közelében, ahol jutányos áron lehet egyelőre elvitelre menüt kapni. egyféle leves és kétféle fő étel kapható, az olcsóbb menü 1190, a drágább 1390 forint. Mindkét változatot próbáltam, az adag bőséges, a leves jó fél liter, a máglyarakás is szép adag volt.
Megosztom
Elvitelre csak közepes -

Belvárosi Disznótoros Budapest

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 10. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokat jártunk ide vásárolni, értékelést is írtam már, az új értékelés indoka a járványhelyzet miatti változások és a személyzet kicserélődése. Utóbbi sajnos negatív hatással járt, barátságtalan, tudálékos új emberek váltották a régi kedves személyzetet. Bemenni a látványpultig sem lehet, a kinti tábla tartalmazza a választékot a foghegyről adott válasz szerint.
Megosztom
Becsülendő hozzáállás, magas minőség -

Buddha Original - Egyetem tér Budapest

2020. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már jó néhány hónapja megnyílt az étterem, de mindig olyan üres volt, hogy nem volt kedvünk kipróbálni. S szomszédos Pad Thaiban zsúfolásig voltak a vendégek, itt jó ha egy-két asztalnál ült valaki. Nem túl szerencsés a hely, az elmúlt hat évben négy étterem zárt be egymás után. Az üzemeltetők még nem adták fel, a koronavírus miatti intézkedések miatt csak elvitelre árusítanak, míg a többi környező étterem bezárt.
Megosztom
Olcsó megbízható minőség -

Sparhelt Étkezde - Belvárosi Piac Budapest

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hold utcai éttermek közül lassan már mindet kipróbáltam, most ez az étterem került sorra. Eddig mindig hatalmas sor kígyózott előtte, a korona vírusnak köszönhetően látogatásomkor alig volt valaki, pár nap múlva be is zárt az étterem a vírusveszély elmúltáig. A piac talán legolcsóbb étterme, a rántott sajt steak burgonyával 1200 Ft, jól is lehetett lakni vele.
Megosztom
2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hold utcai éttermek kipróbálása során ez a hely került sorra a napokban. A koronavírus miatt délben is kihalt a piac, én voltam ennél az étteremnél az egyetlen vendég. A grillcsülök az ígért 3 perc alatt el is készült, a folyamatosan sülő-forgó csülköknek köszönhetően. Szépen tálalva érkezett, az adag is bőséges, 30 dkg csülköt foglal magába.
Megosztom
2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Februárban nyílt meg a neves séf étterme a munkahelyem közelében, így röviddel a nyitás után eljöttem kipróbálni. Amikor először benéztem, nagyon kedvesen egy étlapot nyomtak a kezembe, és szívélyesen invitáltak. Először ebédet ettem itt, majd pedig vacsorára vettem szendvicseket.
Megosztom
Új étlap, változatlan minőség -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több mint 2 éve azzal zártam az értékelést, hogy fogunk még ide jönni. Így is tettünk, pár havonta egyszer be szoktunk térni az étterembe. Nemrég megújult az étlap, kicsit drágább lett minden, mint minden más helyen. Megjelent a kínálatban az eddig csak más egységekben kapható jemeni csirkeleves, amit rögtön megkóstoltunk.
Megosztom
Elegáns kínai nem kínai áron -

Dingxin Étterem Budapest

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik nap az ebédemet költöttem itt el,az állandó menü akció keltette fel figyelmemet. A kacsacombos menüt választottam, mely savanyú csipős levest, és egy pici szelet zöld tea ízű süteményt tartalmazotta főételen túl. Az ebéd menük főétele nem kínai, hanem magyar étel, nálam ez hagyományos kacsacomb volt, ami két kisebb combot tartalmazott.
Megosztom
Kellemes, de nem kiemelkedő görög -

Mythos The Greek Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Új munkahelyem közelében fedeztem fel az éttermet, és Valentin Nap előestéjén feleségemmel felkerestük. Előételként én grillezett polipot ettem, feleségem a 4 féle kenhető előételből álló válogatás mellett döntött. A grillezett polip isteni volt, a 3. 000 Ft-os ár a pici előétel adaghoz képest túlzás. Maga az étterem elég átlagos megjelenésű, más görög éttermek hangulatosabbak, görögösebbek.
Megosztom
30 oldalon / 300 találat


TérképX