kition étterem értékelései

Értékelései
30
57
279
811
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Finom ízek a lepusztult környéken -

Tandoori Indiai Étterem Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több alkalommal jártunk az étteremben, legelőször 4 éve, a Ráday utcában. Azóta új helyre költözött, a 32-esek tere meglehetősen lepukkadt benyomást kell. Itt is jártunk már többször legutóbb egy októberi péntek este. A kiszolgáló pincér nagyon profi volt, szakszerűen segített a választásban, az ételek csípősségét a vendég igényei szerint szabályozták.
Megosztom
Finom ételek, remek árak -

Elizabeth Étterem Cserkeszőlő

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A félpanziós ellátást ez az étterem biztosította, a félpanziós étlapról választhattunk ételeket, majd amikor lejárt a félpanzió, akkor is ott vásároltunk otthonra kiváló birkapörköltet. A kiszolgálás színvonala az éppen kiszolgáló pincértől függött, volt aki öt pontot érdemelt volna, volt aki csak három-négy pontot.
Megosztom
északi kenyér aranyáron -

Nor/ma Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sokkal a nyitás után voltunk jártunk először a pékségben, a közelben lakva gyakran végig sétálunk a Kecskeméti utcán. A zárás előtti percekben féláron lehetett megvenni a megmaradt péksüteményt, így éltünk a lehetőséggel. Normál áron meglehetősen drágán az áruk, egy kis darab kenyér 900 Ft-ba került.
Megosztom
Hangulatos szórakozó hely -

Bonnie Restro Budapest

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Öt éve írtam utoljára értékelést, és bár eleinte visszafogottan tetszett, kedvenc helyünkké vált, hetente- két hetente be szoktunk ülni egy sörre, télen egy forralt borra. Néhány alkalommal az ételeket is megkóstoltuk, és ezek sem okoztak csalódást. Az étlap nem túl hosszú, a ma divatos bisztrós vonalat viszi, de az ételek finomak, frissek.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy éve írtam utoljára értékelést az étteremről, így eljött az idő egy újabbra. A négy év alatt az árak erősen emelkedtek, az étlap szűkebb lett, de összességében tartják a magas színvonalat, a halászlé és a harcsafilé is remekül sikerült, a kiszolgálás változatlanul kedves, informatív.
Megosztom
Príma ételek a belváros szívében -

Vígvarjú Étterem Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Házassági évfordulónk alkalmából látogatunk el a két éve nyílt étterembe, már Valentin Napon is el akartunk jönni, de a telt ház miatt nem tudtunk asztalt foglalni. A Vigadó egyébként is csodaszép épületében található, óriási belmagasság, főúri pompa hangulata van. Az ételek nagyon finomak, a zöldborsó veluté lenyűgöző, feleségem soha nem evett ilyen finom borsó levest, a vajbab krémleves csülökkel is fantasztikus.
Megosztom
Nagyobb a híre mint a minősége -

Gelateria Pomo D'oro Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kollégáimmal a belvárosban akadt hivatalos elfoglaltságunk, egyik kollégám javaslatára mentünk ide fagyizni, a hely mindannyiunk előtt ismert volt. A fagylalt választék elég bőséges, kivéve a cukormentes változatot, ebből csak egy féle, csokoládé volt. Ez más jó nevű helyekhez képest elég karcsú. A cukormentes csoki mellé egy pisztáciát is vettem, az átlagnál ez sem volt jobb.
Megosztom
Finom ételek a lepukkadt külső mögött -

Öreghalász Étterem Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kollégáimmal kerestem fel az éttermet, egyedül vagy a feleségemmel nem mertem kipróbálni, a rémes külső annyira taszított. Egy szocreál tömbház földszintjén található, elhanyagolt megjelenésű, a berendezés már barátságosabb, de ez sem túl modern. Az ételek viszont kárpótolnak, a harcsafilé egészen jóra sikerült.
Megosztom
Átmenet a gyorsétterem és az étterem között -

Olive Gyorsétterem Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasva jött az ötlet az étterem kipróbálására, előtte elsétálva még nem jött meg a lelkesedésünk, átlagos kínai gyorsétteremnek tűnik. A többi hasonló kínai gyorsétteremhez hasonló menü ételeket kínál kifejezetten olcsón, a savanyú csípős leves csak 250 Ft. Rendelni is lehet az étlapról, 1400 Ft-os ételeket, illetve ramen levest 1.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt meg a Lipóti Pékség új egysége Újpest Központban, legalábbis ekkor tűnt fel nekem a léte. A választék a szokásos, általában minden van, ami a láncnál szokásos, néha várni kell egy kicsit mire kisül. Így szinte mindig friss az áru, a forgalom nagysága miatt, a kiszolgálás gyors, és udvarias.
Megosztom
28 oldalon / 279 találat


TérképX