kition étterem értékelései

Értékelései
35
61
317
945
26
2
580

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

Szép környezet, gyenge forró csoki -

Cafe Smúz Budapest

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hideg októberi vasárnap betértünk a kávéházba a közelben tett sétánk zárásaként. Szép helyen fekszik, a megjelenése elegáns. A belső is harmónikus, a kiszolgálásra sem lehetett panaszunk. A kért forró csoki tálalása ízléses, azonban egyikünknek sem ízlett négyünk közül. Az ára meglehetősen borsos, 1500 Ft, ezért már jót is ihattunk volna.
Megosztom
Szürke mint a nagy fal -

Nagy Fal Kínai Büfé Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik nap betértem ebédelni az étterembe, nagyon nem dicsérték a kollégáim, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér. A beltér a szokásos kínai gyorséttermes, a belvárosi miliő sem inspirálta az üzemeltetőt igényesebb megjelenésre. A kínálat nehezen áttekinthető, a szenvtelen kiszolgálók sem segítenek sokat, a törzsvendégek azonban jól boldogulnak.
Megosztom
Megállt az idő -

Tüköry Étterem Budapest

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hat éve fordultunk meg itt utoljára, akkor írtam értékelést az étteremről. A lényeg sokat nem változott, a belső az elmúlt harminc év alatt változatlan maradt, a növekvő turista forgalom miatt a piros kockás design a magyaros ételekkel nem is igényel változást. Az étlap elég változatos, a magyaros ételek mellett vannak modernebb ételek, akár zöld körettel is, egy hús nélküli leves azért elkélne.
Megosztom
Drága középszerűség -

Pizza Me - Deák tér Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik késő délután betértem egy szelet pizzára, miután a környéken a szendvics mindenütt elfogyott. Sonkás gombás pizzát ettem, vékony és ropogós volt, de egyébként nem volt jobb a többi olcsó pizzaszeletet árusító hely termékénél, az ára viszont a duplája volt. Cserébe olyan vékony volt a pizzaszelet, hogy nem is éreztem, hogy ettem valamit.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután szeretem az indiai konyhát, egyik nap itt ebédeltem, a munkahelyem a közelben található. Már korábban felfigyeltem az étteremre, az árak azonban nem tűntek túl vonzónak. Basmati rizses alapon ettem csirke masalát, az alapok és feltétek szabadon kombinálhatóak. Mindehhez indiai mézes lepényszerű süteményt és nagyon finom házi limonádét választottam.
Megosztom
Főúri indiai lakoma -

Indian Palate Budapest

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 3. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány hete nyílt a lakásunk közelében ez az indiai étterem, amikor séta közben benéztünk, rendkívül kedvesen invitáltak, így a következő sétánk során betértünk vacsorázni. 6. 000 Ft-ért korlátlan étel is ital fogyasztást kínálnak, amit 10 % szervizdíj tetéz. Nem svédasztalos a rendszer, hanem az étlapról lehet választani meghatározott számú ételféléket, amit egy hatalmas tálon hoznak pici edényekben.
Megosztom
Jó kis ebédmenü -

Hanoi Pho Budapest

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkahelyemhez ez az étterem esik legközelebb, így sor került a kipróbálására. Kollégáim nem rajonganak a távol keleti konyháért, így a kipróbálás eléggé elhúzódott, de nem okozott csalódást. Ebédre kedvezményes menüt lehet választani, 1300 Ft egy főétel, egy leves 390 Ft, korrekt menü adag, ebédre, munka közben pont elég.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban házassági évfordulós vacsoránkat költöttük itt el, sajnos a zápor miatt a terasz helyett a belső étteremben. A terasz nyaranta rendkívül hangulatos, élőzene, árnyas fák teszik kellemessé az étkezést. Az ételválaszték nem túl hosszú, de minőségi, feleségem libamájjal töltött jércemellet evett, én hagymás rostélyos. Az ételek tálalása ízléses.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásunk során korábban itt nyaralt rokonaink javaslatára innen rendeltünk ebédet, ebédre olcsó menü kínálata van az étteremnek. Négyféle menü van, 1090-790 Ft-ig terjedő árral. Húslevest ettünk májgombóccal, és két adag milánói bordát, egy adag máglyarakást, ez utóbbi levessel a legolcsóbb menü, balatoni szinten rendkívül alacsony árnak felel meg.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyetemista koromban vizsgák után mindig itt ittuk meg az áldomást, ennek már jó 30 éve. Azóta a hely átalakult, a korábbi presszóból fine dining típusú, elegáns étterem lett. Rendkívül hangulatos, évtizedes fák árnyékában a jogi egyetemre nézve hűsölhet a vendég a melegben a kellemes karosszékekben.
Megosztom
32 oldalon / 317 találat


TérképX