kition étterem értékelései

Értékelései
20
42
211
549
18
2
376

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 6-os úton hazafelé tartva tértünk be halászlére az étterembe, a Paksi Halászcsárdával emblematikus helynek számítottak, régen kötelező volt megállni valamelyik helyen. A Paksi Halászcsárdát 2 éve próbáltuk, most Dunakömlődre esett a választás a római kori erődnyomok megtekintése után.
Megosztom
Finom sörök igénytelen környezetben -

Hrabal Söröző Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétköznap este tértünk be a sörözőbe, mikor a Rákóczi úton volt dolgunk. Az interneten sok jót olvastam róla, és amikor elmentem előtte, mindig tele volt. Most is éppen csak egy kétszemélyes asztalkát sikerült találni üresen. A sörválaszték elég széles, elsőre nehéz is áttekinteni, és a nagy tömeg sietős kiszolgálás sem adott túl sok információt, azt kérdezte, hogy világos, barna, félbarna, vagy búza sört kérünk-e.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször elsétáltam az étterem előtt, mire elérkezett az alkalom ara, hogy itt együnk. Az utcafronton elhelyezett étlapon megelégedéssel láttam, hogy lazacos burger is van, feleségemet, aki nem nagyon szereti a vörös húsokat, ez győzte meg. A rendelésnél hamar kiderült, hogy lazac nincs, és nem is lesz, így végül egy mangalicás és egy grillsajtos burgert ettünk.
Megosztom
Érthetetlen drágulás -

TRIOpizza - Nagyvárad Budapest

2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddig viszonylag jó véleménnyel voltam a Trio Pizzákról, bár nem eget verő a minőség, a 200 Ft-os árhoz képest elfogadható volt. Ezért is választottam most is a Trio Pizzát. Most egy olyan szelet jutott, ami csupa széle volt, feltét alig volt rajta, ezért a 200 Ft is sok lett volna, de felment az ára 250 Ft-ra.
Megosztom
Inkább csak alkalmanként -

Jókenyér - Kecskeméti utca Budapest

2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször betértünk ebbe a pékségbe, miután a lakásunkhoz közel fekszik, tönköly kenyeret vagy kiflit szerettünk volna venni, egyszer sem sikerült. Legutóbb rozsos zsemlével vigasztalódtunk, ami kétségkívül jó alapanyagokból készült, a 90 Ft-os ára azonban erős túlzásnak tűnt. Az édesebb pékárukból szép gusztusos a választék, le is lehet ülni, reggeliző helynek ideális, annak,aki szereti a buktákat vagy csigákat.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor elsétáltunk a borozó előtt balatonberényi nyaralásaink során, néhány alkalommal be is tértünk egy-egy pohár borra. A borozó igazi kocsma hangulatot áraszt, olcsó, de elfogadható minőségű borok és olcsó sörök kaphatóak, a törzsközönség a helyi alkoholistákból áll, de turisták és nyaralók is be-betérnek egy pohár borra.
Megosztom
Nagy adagok, kétes menzai minőség -

Napsugár Étterem Cserkeszőlő

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Cserkeszőlői nyaralásunk utolsó napján ebédeltünk itt. Már előző nap kiválasztottam az éttermet a strandon, és kinéztem magamnak a birka pörköltet, jó kis alföldi étel. Balszerencsémre elfogyott, így a zúza pörkölt mellett döntöttem. Ezt az ételt nehéz elrontani, de ha nagyon igyekszik valaki, akkor sikerül.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Cserkeszőlői nyaralásunk idején többször betértünk egy-egy sörre a sörözőbe. Bár nevében a grillterasz, grill ételeket nem igazán kínálnak, a sok fajta pizza az erősségük, és pár mexikóias jellegű étel. A csapolt sör választék kiváló, 2-3 féle világos sör, barna sör, és kézműves szarvasi meggysör is kapható.
Megosztom
Gyors és finom vacsora -

Tasty House Budapest

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt az étterem a korábbi McDonalds helyén, amelynek bezárása óta volt már egy kísérlet, de a korábbi gyorsétterem egy évet sem ért meg. Remélem a mostani próbálkozás eredményesebb lesz. A berendezést a korábbi gyorsétterem alakította, kényelmes és ízléses. A hely gyorsétterem jellegű, a készételek - főleg pörköltek - a pultból kaphatók, a frissen sültek 15-20 perc alatt készülnek, és felszolgálják őket.
Megosztom
Gyenge -közepes pizzeria a Váci utcában -

Colosseum Ristorante Pizzeria Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb tavasszal, áprilisban ettünk egy fagylaltot a pizzériában. Sokszor elsétáltunk előtte, a választéka elég kommersz, az árak Váci utcaiak, így a fagylaltnál maradtunk máskor is, azt is azért választottuk, mert máshol a tavaszra tekintettel még nem volt fagyi. A fagylalt szép küllemű, hívogató, az ára sem tűnik soknak, 20 Ft egy gombóc.
Megosztom
22 oldalon / 211 találat


TérképX