Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
kition
1 helyen Gasztrokirály
4937443743
Országjáró - 78 városban járt márFelfedező - 101 helyen első értékelőNépszerű író - 989 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagság
Fotói
743 fotó
Itt járt már

kition adatlapja

466Értékelés
49
374
43
743
Bemutatkozás
50 éves, nős budapesti férfi vagyok, szeretek kirándulni, utazni, és nem vetem meg a finom étkeket, így gyakran járunk étterembe.
Így utazok, így járok étterembe
Az utóbbi években többnyire Magyarországon töltjük a szabadságunkat, előnyben részesítjük a gyógyfürdőket, a gyógyvizes welness szállodákat. Ősszel szívesen megyünk hegyvidékre is, nyáron pár napot biztosan töltünk a Balatonon. Az éttermek közül részben a lakóhelyünk közeli belvárosi éttermeket járjuk végig, részben az interneten, sokszor az ittjártam.hu-n olvasottak alapján kapunk kedvet. Szeretjük kipróbálni a különböző nemzetek étkeit, a kedvenc a görög, indiai és thai konyha.
Ilyen vagyok
Paleolit  •  Környezettudatos  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Nagyétkű  •  Gyógyvízben ázó  •  Kritikus
Regisztráció2014.05.18
Utoljára itt2024.02.11

Néhány kiemelt értékelés

2023. augusztus 5.családjával járt itt
Először tavaly novemberben, majd idén márciusban voltunk az étteremben, mely a fürdőről és az utcáról is megközelíthető. Van önkiszolgáló része is, mi azt nem próbáltuk. Nagy erőssége a helynek a kíváló birkapörkölt, a Tiszántúl specialitása, de a tyúkhús leves, a harcsapaprikás vagy a brokkilis csirke is remek volt.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Termál Étterem Cserkeszőlő - Termál Étterem Cserkeszőlő -
2023. augusztus 5.a párjával járt itt
2019-ben azt írtam az étteremről, hogy talán a legjobb Cserkeszőlőn, ezért visszatértünk egy vacsora erejéig. A szállodánk a félpanziót itt biztosítja, mi nem éltünk ezzel a lehetőséggel, végigettük inkább az összes éttermet. A választék gyengült sajnos, a birkapörkölt lekerült az étlapról, kommersz csirke és disznóhúsos ételek kaphatóak.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Kiváló 2024. január 1.a párjával járt itt
Karácsonykor töltöttünk itt négy remek napot, először töltöttük nem otthon az ünnepeket, és nem bántuk meg. A személyzet rendkívül kedves, informatív volt végig, számtalan program - szauna szeánszok naponta többször, jóga , operettszínész estje - színesítette a pihenést.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve - Duna Relax & Event Hotel Ráckeve -
Még több kép (5 db) >>