kition étterem értékelései

Értékelései
29
57
274
792
26
2
558

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Príma ételek a belváros szívében -

Vígvarjú Étterem Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Házassági évfordulónk alkalmából látogatunk el a két éve nyílt étterembe, már Valentin Napon is el akartunk jönni, de a telt ház miatt nem tudtunk asztalt foglalni. A Vigadó egyébként is csodaszép épületében található, óriási belmagasság, főúri pompa hangulata van. Az ételek nagyon finomak, a zöldborsó veluté lenyűgöző, feleségem soha nem evett ilyen finom borsó levest, a vajbab krémleves csülökkel is fantasztikus.
Megosztom
Nagyobb a híre mint a minősége -

Gelateria Pomo D'oro Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kollégáimmal a belvárosban akadt hivatalos elfoglaltságunk, egyik kollégám javaslatára mentünk ide fagyizni, a hely mindannyiunk előtt ismert volt. A fagylalt választék elég bőséges, kivéve a cukormentes változatot, ebből csak egy féle, csokoládé volt. Ez más jó nevű helyekhez képest elég karcsú. A cukormentes csoki mellé egy pisztáciát is vettem, az átlagnál ez sem volt jobb.
Megosztom
Finom ételek a lepukkadt külső mögött -

Öreghalász Étterem Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kollégáimmal kerestem fel az éttermet, egyedül vagy a feleségemmel nem mertem kipróbálni, a rémes külső annyira taszított. Egy szocreál tömbház földszintjén található, elhanyagolt megjelenésű, a berendezés már barátságosabb, de ez sem túl modern. Az ételek viszont kárpótolnak, a harcsafilé egészen jóra sikerült.
Megosztom
Átmenet a gyorsétterem és az étterem között -

Olive Gyorsétterem Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasva jött az ötlet az étterem kipróbálására, előtte elsétálva még nem jött meg a lelkesedésünk, átlagos kínai gyorsétteremnek tűnik. A többi hasonló kínai gyorsétteremhez hasonló menü ételeket kínál kifejezetten olcsón, a savanyú csípős leves csak 250 Ft. Rendelni is lehet az étlapról, 1400 Ft-os ételeket, illetve ramen levest 1.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt meg a Lipóti Pékség új egysége Újpest Központban, legalábbis ekkor tűnt fel nekem a léte. A választék a szokásos, általában minden van, ami a láncnál szokásos, néha várni kell egy kicsit mire kisül. Így szinte mindig friss az áru, a forgalom nagysága miatt, a kiszolgálás gyors, és udvarias.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Nyugati pályaudvaron a vágányok előtt található ez a büfé, ami a többi Trio Pizzától eltérően édes süteményeket is árul. Az utóbbi időben többször utaztam vonattal, és néhányszor megkívántam a kínálatot. A pizza a lánc többi egységéhez hasonló egyszerű, olcsó pizzaszelet, még elfogadható minőséggel. A nagy forgalom miatt általában friss.
Megosztom
Mindentől mentesen -

Sugar Free Monkey Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Itt a honlapon olvasva jött az ötlet a hely kipróbálására, eddig elsétáltunk a cukrászda előtt anélkül, hogy észrevettük volna. A mellette levő ismert fagylaltozó árnyékában nem lesz könnyű fennmaradni. A sütemények és fagylaltok cukor és gluténmentesek, mi a a fagyikat próbáltuk. A pisztácia viszonylag jó volt, a málna viszont teljesen íztelenre sikerül, az íztől nem kellene mentesnek lennie a fagylaltnak.
Megosztom
Finom thai ételek visszafogott kiszolgálással -

Sawasdee Thai Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég fedeztük fel, hogy a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis utca sarkán új thai étterem nyílt. A berendezés hangulatos, stílusos, szép és igényes, fényképekkel bővített étlap már a bejáratnál megtekinthető. A személyzet thai, vagy legalábbis ázsiai, de azért magyarul is tudott valamennyire a felszolgáló hölgy, túlzottan informatív nem volt, lehet, hogy nyelvi akadályai voltak.
Megosztom
Európa élvonalában a burger, a tisztaság még nem -

Bamba Marha Burger - Haris köz Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég olvastam, hogy a Bamba Marha Burger hamburgere bekerült Európa 10 legjobb burgere közé, így eggyel több indokom volt a kipróbálására, a Haris közi egység előtt már amúgy is többször elsétáltunk. Big Kahuna Burgert ettem, feleségem a kecskesajtos Mege Vega Burgert. A burgerek - áruk 2. 000 Ft körül - frissen készültek, 10 perc elteltével fel is szolgálták részünkre.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva több pisztrángos tavat láttunk, így Szilvásváradra érve megálltunk ebédelni, és a környékhez illő pisztrángmenüt választottam, ami egy csésze húslevesből, sült pisztrángból, hasáb burgonyából és salátából állt. Feleségem vadragu levest és dino csirkemellet választott, ami szintén jó választásnak bizonyult.
Megosztom
28 oldalon / 274 találat


TérképX