kition étterem értékelései

Értékelései
35
62
321
966
26
2
580

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

Dicséretes átállás -

Európa Café-Étterem Budapest

2020. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A váci utcai éttermek többsége a járványhelyzetre bezárással válaszolt, van ahol a márciusi leállás óta ki sem nyitottak. Itt az elviteles vásárlás kiszolgálására álltak át, de arra rájöttek, hogy a 4800 Ft-os turista menüt senki nem fogja otthon műanyag edényből enni kihűlve, ezért kifőzde jellege lett a helynek, viszonylag olcsó levesekkel főzelékekkel és feltétekkel.
Megosztom
Elvitelre csak közepes -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. december 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta többször megfordultunk itt, értékelést is írtam már. Az újabb értékelés apropója a vírushelyzet miatti elviteles vásárlás, az elmúlt hetekben erre kényszerültünk. Nemrég ebben az étteremben vásároltunk elvitelre, bő 10 perc elteltével készült el az étel, amikor a séta után visszatértünk, már várt ránk a kiszolgáló az ajtóban a becsomagolt étellel.
Megosztom
Libalakoma házhoz szállítva -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márton nap alkalmából libavacsorára készültünk, de sajnos minden bezárt. A Vakvarjú lánctól már korábban is kaptunk e-mailt a Márton napi ajánlatról, így az étteremre esett a választás házhoz szállítással. A honlap 50-55 percet ígért, ebből 70 perc lett, Ezt betudtuk a Márton napnak. A honlapon rendelve még Szép kártyával is lehet fizetni.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október elején a Kékes Tetőn járva felmentünk a TV torony felső kilátójába. Bár lenn nem tűnt szelesnek az idő, itt fenn majd elvitt a szél. Az idő kicsit párás volt, így csak a közelebbi helyeket lehetett látni. Egy szinttel lejjebb kapott helyett a presszó, ahonnan üveg mögül, melegben ugyanaz a panoráma várt minket, mint pár méterrel feljebb a szélben.
Megosztom
Kellemes meglepetés a Váci utcában -

Casablanca Cafe & Restaurant Budapest

2020. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számtalanszor elsétáltunk az étterem mellett a Váci utcában, azonban korábban soha nem gondoltuk, hogy érdemes kipróbálni. Igen drága, turistákat egyszer lehúzó helynek tűnt, más internetes oldalakon is elég vegyes értékeléseket kapott. A határok lezárása miatt elfogytak a turisták, más helyektől eltérően a bezárás helyett 50 %-os kedvezménnyel csalogatják a vendégeket.
Megosztom
Szép környezet, gyenge forró csoki -

Cafe Smúz Budapest

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hideg októberi vasárnap betértünk a kávéházba a közelben tett sétánk zárásaként. Szép helyen fekszik, a megjelenése elegáns. A belső is harmónikus, a kiszolgálásra sem lehetett panaszunk. A kért forró csoki tálalása ízléses, azonban egyikünknek sem ízlett négyünk közül. Az ára meglehetősen borsos, 1500 Ft, ezért már jót is ihattunk volna.
Megosztom
Szürke mint a nagy fal -

Nagy Fal Kínai Büfé Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik nap betértem ebédelni az étterembe, nagyon nem dicsérték a kollégáim, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér. A beltér a szokásos kínai gyorséttermes, a belvárosi miliő sem inspirálta az üzemeltetőt igényesebb megjelenésre. A kínálat nehezen áttekinthető, a szenvtelen kiszolgálók sem segítenek sokat, a törzsvendégek azonban jól boldogulnak.
Megosztom
Megállt az idő -

Tüköry Étterem Budapest

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hat éve fordultunk meg itt utoljára, akkor írtam értékelést az étteremről. A lényeg sokat nem változott, a belső az elmúlt harminc év alatt változatlan maradt, a növekvő turista forgalom miatt a piros kockás design a magyaros ételekkel nem is igényel változást. Az étlap elég változatos, a magyaros ételek mellett vannak modernebb ételek, akár zöld körettel is, egy hús nélküli leves azért elkélne.
Megosztom
Drága középszerűség -

Pizza Me - Deák tér Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik késő délután betértem egy szelet pizzára, miután a környéken a szendvics mindenütt elfogyott. Sonkás gombás pizzát ettem, vékony és ropogós volt, de egyébként nem volt jobb a többi olcsó pizzaszeletet árusító hely termékénél, az ára viszont a duplája volt. Cserébe olyan vékony volt a pizzaszelet, hogy nem is éreztem, hogy ettem valamit.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután szeretem az indiai konyhát, egyik nap itt ebédeltem, a munkahelyem a közelben található. Már korábban felfigyeltem az étteremre, az árak azonban nem tűntek túl vonzónak. Basmati rizses alapon ettem csirke masalát, az alapok és feltétek szabadon kombinálhatóak. Mindehhez indiai mézes lepényszerű süteményt és nagyon finom házi limonádét választottam.
Megosztom
33 oldalon / 321 találat


TérképX