Kellemes kis bagelező nyílt egy-két hete a Fehérvári úton, voltam felderíteni, aztán ma be is kóstoltam ide. Családi vállalkozás, anya-lánya kormányozta éppen együtt vagy felváltva a boltot az újdonság bevezetésének első viharos heteiben. Bagel van, sokféle, ahhoz lehet kencét, feltétet, zöldséget választani.
Szóval, először találd ki, mit szeretnél. Én valamiféle hagymás sajtkrémet kértem bele, uborkát meg csírát is, meg sonkát, aztán még hagytam rábeszélni magamat a pirított hagymára is, nagyon hasznos ötlet. Jól becsomagolják, elvágják kettőbe, abszolút higiénikusan, kényelmesen eheted. Finom volt, aztán egy meggyes limonádét is hozzágondoltam, meg a végén hideg finomságot, esetünkben citromos-mákos desszertet. Jól elvoltam vele, közben beszélgettünk. A bagel megtöltve 2790, a limonádé 1690, a fagyidesszert 1490 forint volt. Hasznos, jó hely, ajánlható!