Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Prémium, de túlárazott

Bagetto BudapestBagetto Budapest a térképen

Átlagos 2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többfunkciós hely a Nánási úti gasztro-beugróban, a gombócos étterem mellett. Pékség, kávézó, delikát, szendvicsező, sütiző, ki mit szeretne.
Parkolni közvetlenül a bejárat előtt végig lehet.
Reggeliző helyként minőségi krémeket - 10 féle volt a pultban - sajtokat, olívabogyót, szalámit, kolbászt, sonkát, egyéb mediterrán finomságokat válogathatunk össze.
Lavazza kávét főznek, finom, erős.
A szilvás falatka (350 Ft/10 dkg) nagyon ízletes volt.
Helyileg egy kis földszintes pavilon, a benti részben talán 5-6 asztal van, meglehetősen sűrűn egymásra tolva, szűkös a hely. Az épület 2 oldalán kis teraszt alakítottak ki, szép időben ez sokkal kellemesebb, mint bent nyomorogni.
A személyzet leginkább a kiszolgálással van elfoglalva, a rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, folyamatosan jöttek elvitelre vásárlók is, elsősorban pékáruért.
Az asztalokról az üres poharakat, üvegeket sokáig nem vitték el, nem takarították le az asztalokat a távozó vendégek után.
Desszert vonalon macaron, fánk, muffin, aprósütemény szerepel a kínálatban.
Én elégedett voltam a termékek, pékáruk minőségével, de teljesen egyet tudok érteni az előttem értékelővel abban, hogy minden drága, túlárazott, nem reális. Az ételek prémium kategóriásak, ez igaz, de mégsem tartom arányosnak az árazást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (27)
Bagetto Budapest - Külső képBagetto Budapest - BelsőBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - BelsőBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Külső képBagetto Budapest - Külső képBagetto Budapest - Külső képBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - BelsőBagetto Budapest - BelsőBagetto Budapest - BelsőBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Étel/italBagetto Budapest - Külső képBagetto Budapest - Külső képBagetto Budapest - BelsőBagetto Budapest - Külső kép

Bagetto további értékelései

2023.10.28kollégákkal
Egy szakmai rendezvényre tartottam a Római Partra, útközben volt még annyi időm a kezdésig, hogy megálljak egy kávéra. A Bagetto egységét már több évvel korábbról ismertem. Itt a Nánási út mentén ingyenesen lehet parkolni és nemcsak az út szélén a keskeny padkán, hanem van saját parkolójuk is,...
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval