Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Januári évkezdés édesen

Bali Cukrászda BudapestBali Cukrászda Budapest a térképen

Kiváló 2020. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. február 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 2020. év első napjaiban, még a téli szünet pihenős napjainak egyikén szintén Újpesten ebédeltünk, innen hazafelé úton google barátunk segítségével kerestem olyan cukrászdát, ahol még nem jártam. A Bali neve egyáltalán nem volt ismerős számomra, pedig már pár éve itt működnek a Rózsa utcai lakótelepen, a panelházak árnyékában, a kis téren körülöttük ilyen-olyan élelmiszerüzletek, boltok találhatóak.
Parkolási lehetőség bőségesen akadt a cukrászda épülete mögött. Eléggé népszerűnek látszott a hely, folyamatosan jöttek vásárlók elvitelre, de helyben is több asztalnál ültek. A rendelés és fizetés a pultnál történik, de az elkészült kávékat, sütiket tányéron kihozták az asztalokhoz.
A bőséges és mutatós sütemény- és tortakínálatban többségében ismertebb, hagyományos ízeket véltem felfedezni, az idősebb pultos hölggyel elbeszélgetve kiderült, hogy a 3 közönség-kedvenc a tripla csokitorta, a túrógombóc torta és a málnás boldogság, nekem is ez volt egyébként a legszimpatikusabb, így ezt is választottam (590 Ft). A sütiárak barátságosak, a jellemző szeletár 4-500 Ft, átlagos méretek mellett.
Ittunk még 2 cappuccinót is, hagyományos olasz pörkölésű kávét főznek (450 Ft), kisebb csészében kisebb adag, mint az amerikai típusú kávézókban. A kávék mellé járt még 1-1 töltött keksz is.
Tiszta, kulturált, barátságos, de mégis egyszerű, emberközeli a cukrászda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Bali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - MosdóBali Cukrászda Budapest - EgyébBali Cukrászda Budapest - MosdóBali Cukrászda Budapest - BelsőBali Cukrászda Budapest - Külső képBali Cukrászda Budapest - BelsőBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Étel/italBali Cukrászda Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
65.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval