Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bambulhatsz az Astoriánál

Bamba Marha Burger - Astoria BudapestBamba Marha Burger - Astoria Budapest a térképen

Kiváló 2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. február 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bambáék legújabb burgerezője az Astoriánál, az East-West Irodaház földszintjén nyitott meg, az évek óta ott székelő amerikai-giga konkurens BK mellett. Úgy tűnik, eléggé beütött nekik a siker, amit véleményem szerint meg is érdemelnek, hétköznap ebédidőben telt ház volt, várni kellett a szabad asztalra, amiből van normál és magasított bárszékes is.
Már az első, Oktogonnál megnyitott éttermük alapján elnyerték az én tetszésemet is, pedig nem vagyok egy burger-mániákus, de ami jó, az jó, ezt el kell ismerni. Egyébiránt már nemzetközi viszonylatban is bekerült a Bamba Marha név a köztudatba, mivel a Big Seven Travel a legjobb 50 európai burgerező közé választotta be őket, egészen pontosan ők lettek Európa 5. legjobb burgerezője a szavazatok alapján, ami azért elég komoly eredmény!
A rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, majd utána az elkészült ételeket egy pincér kihozza az asztalhoz, ami nem egyszerű mutatvány, hiszen fogalma sincs, hogy az adott vendég éppen melyik asztalnál foglalt helyet, de végül is működik a dolog, bár egy kissé amatőr a megoldás.
A legolcsóbb burger 1000-es körül kezdődik, az extrábbak 2000 Ft felett vannak, meg ugye amit még kér hozzá az ember. Én a csirke burger mellé (990 Ft) édesburgonyát (200 Ft feléras), gránátalmás ketchupot és almafröccsöt kértem, ami így együtt 2080 Ft-ba került.
A várakozás ideje alatt a nézelődésen kívül ki lehet tölteni egy elégedettségi kérdőívet, amivel elvileg lehet nyerni egy giga adag ingyen kaját... hát, meglátjuk, én kitöltöttem minden esetre.
Az ételem 10 perc alatt készült el, de mint írtam, teltház volt, s figyelembe véve, hogy itt frissen sül a hús, szerintem ez elég jó szintidő. Kitűnő, minőségi alapanyagok, nincs túltolva, de laktató, klassz az egész, tényleg!
Az asztalokra sima szalvéta helyett kéztörlő papírtekercsek vannak kihelyezve, ami ugyan nem csinos, de felettébb praktikus megoldás.
Műanyag evőeszközök vannak, de a jobb minőségű, szebb kivitelű fekete fajta. Igaz, több asztalnál kifogyott ez-az, de a vendégek kreatívan gyűjtögettek maguknak a szomszédos asztalokat körbejárva.
Összességében kétségtelenül jár az 5 szívecske.
A mosdóban nem jártam.
Érdekesség még, hogy bár külön bejárat és logó van, de a beltér átjárható, sőt összefüggő a szomszédos Donna Mamma Pizzériával, amely a Bamba Marha-lánc újabb dobása, terjeszkedése a nápolyi pizzák világába.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (18)
Bamba Marha Burger - Astoria Budapest - Külső képBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Külső képBamba Marha Burger - Astoria Budapest - Külső kép

Bamba Marha Burger - Astoria további értékelései

2020.03.08gyerekekkel
A Bamba Marha megnyitotta újabb egységét az Astoriánál, ráadásul egybenyitva egy remek nápolyi pizzázóval. Komoly dilemma, hogy 4 vagy 5 pontot adjak rá, mert van pár olyan apróság, ami engem kifejezetten idegesít. Így például az, hogy ellentétben a Haris közi egységgel, ahol a galérián vannak...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással