Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kahuna és ananász, a nyerő páros

Bamba Marha Burger - Haris köz BudapestBamba Marha Burger - Haris köz Budapest a térképen

2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bamba Marha hamburgerei meggyőzőek voltak számomra eddig is a korábbi helyszíneiken, eddig 3 volt belőlük: Oktogon, az első nyitás, majd az Október 23. utca és a Deák tér. Szóval egyértelműen a belvárosra fókuszálnak, V. és VI. kerület. A 4. legújabb egységük kb. 1 hónapja nyitott meg a Haris közben. 2 szint + terasz, elég jó lokáció, tele főleg külföldi turistákkal. Bár a Bamba Marhát a külföldiek nem ismerik, valószínűleg nem is értik.
A dizájn teljesen megegyzik a többi éttermükkel: egyszerű skandináv-ikeás fenyőfa berendezés, humoros feliratok a falakon, valamint a narancssárga marhafej embléma. A kínálat gyakorlatilag ugyanaz, mint a többi egységben, bár a honlapon külön-külön étlapot tüntettek fel mind a 4 étteremnél.
Ha Bamba Marha, akkor számomra a Big Kahuna Burger (1990 Ft) a kedvenc, ami egy nagyobb méretű kézműves szendvics, a marhahúspogácsán kívül grillezett bacon, cheddar sajt, teriyaki szósz és grillezett ananászkarika van, ez utóbbi az igazi kedvencem, igazából emiatt választottam most is ezt a fajta burgert.
Menüben lehet hozzá kérni fűszeres házi csónakburgonyát, 1 választható szószt és valamilyen italt. Almafröccs, szóda, szörp vagy dobozos szénsavas üdítő. A krumpli nagyon jó minőségű, sokkal ízletesebb, mint általában a burgeres gyorséttermek mirelit egyenburgonyái. A gránátalmás ketchup szósz leírva jobban hangzott, mint a valóságban, én legalábbis gránátalmát nem éreztem ki belőle. Viszont az 5 féle szósz közül csak ez volt ketchup/paradicsom alapú, a többi 4 majonézes.
Az almafröccs már bejött legutóbb is, így ennél maradtam, de legközelebb a szörpöket próbálom ki, amelyekből igen széles a választék.
Arra érdemes felkészülni, hogy a burger nagyon tele lesz pakolva, a szósz folyik minden oldalán, erre az asztaloknál nagy tekercs kéztörlő papír van bekészítve, hasznos is! Nagyon harmonikus, karakteres az ízkombináció. Természetesen minden burger frissen készül a rendelés felvételét követően.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Bamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Külső képBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - MosdóBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Haris köz Budapest - Külső kép

Bamba Marha Burger - Haris köz további értékelései

2019.04.18a párjával
Kiváló
Nemrég olvastam, hogy a Bamba Marha Burger hamburgere bekerült Európa 10 legjobb burgere közé, így eggyel több indokom volt a kipróbálására, a Haris közi egység előtt már amúgy is többször elsétáltunk. Big Kahuna Burgert ettem, feleségem a kecskesajtos Mege Vega Burgert. A burgerek - áruk 2.000...
2018.11.24gyerekekkel
Kiváló
A negyediknek nyitott Bamba Marhát sem lehetett kihagyni, midőn a minap a fővárosban portyáztunk. A Brewdogban direkt visszafogtuk az ételfogyasztást - nem volt nagyon nehéz dolog, az árak hozzásegítettek ahhoz, hogy tegyük félre az éhségünk legjavát – mert eleve beterveztük a Bambát....
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
46.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval