2025. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. november 28.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bamba Marha 10 egységgel rendelkezik városszerte, emlékszem, jó pár éve, amikor először az Oktogonnál nyitottak, elég nagy pukkanás volt! Azóta sok idő eltelt, de az élet a tulajdonosokat igazolta, sikerült bővülniük és tartósan megvetniük a lábukat a nem könnyű budapesti gasztropiacon. Úgy látom, elég népszerű a lánc, akik mint ismert, kézműves burgereket készítenek, illetve még némi falatkákat. A Corvin sétányon lévő éttermük hétköznap ebédidőben különösen felkapott, az első alkalommal olyan hosszú sor állt a pult előtt a rendelésfelvételre várva, hogy inkább másik helyen ettünk. A klasszikus ebédidőn túl, késő délután azért lanyhult az érdeklődés. A beltér tágas, elég sok asztaluk van, a saroképület elhelyezkedés szerencsés. Az asztalok egyszerű berendezésűek, de szalvéta mindegyiken van. A rendelést követően sorszám jelzi az étel elkészültét, 10-12 perces várakozási időt mondtak, amit tartottak is. Van papír alapú étlap, de én ezt csak utólag találtam meg, így a reklám feliratok alapján döntöttem. A Sloppy Joe burger igazán tartalmas, tömény, érdekessége, hogy egy paprikás-bolognais jellegű ragu van még a szendvicsben a húson. Plusz gouda sajt, káposztasaláta és 2 db rántott hagymakarika a legtetején. Kulturáltan enni lehetetlen, de segített a műanyag kés+villa. A papírpohárba az üdítőt többször újra lehet tölteni. Jég nem volt, az italok viszont nem voltak elég hidegek, amik a gépből kijöttek. A Pepsi család italait csapolhatjuk, ez ritkább, mint a nagy konkurens Coca Cola. A szószok közül a gránátalmás ketchupot választottam, valahogy nekem évek óta ez a szimpatikus, bár a gránátalmát továbbra sem igazán érezni benne. A hasábburgonya véleményem szerint az egyik legjobb minőségű a gyorséttermi láncokban, fűszeres csónakburgonyát adnak, elég nagy mennyiség a normál adag is. Összességében menüben 4780 Ft volt, csak magában a szendvics 3490 Ft. Ez kb. középkategóriás náluk.
A pultos kiszolgálás gépies volt. Nincs kötelező szervizdíj, de inkább nem adnék tippeket. 4 pontot megért az egész.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()