Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Big Kahuna a Vadnyugaton is

Bamba Marha Burger - Westend BudapestBamba Marha Burger - Westend Budapest a térképen

2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A korábbi Séf Asztala helyén, a Westend Bevásárlóközpont aluljáró szintjén, az étkező negyedben található a Bamba Marha ezen egysége. Annyiból kiváltságos helyzetben van a többi szomszédos evős-ivós helyhez képest, hogy nekik egy beugróban került kialakításra az étkezdéjük, így saját asztalokkal rendelkeznek. Bal oldalon bárszékes megoldással, a jobb oldalon normál asztalokkal.
A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik, majd sorszám alapján lehet követni az ételünk elkészültét. A Bamba pár éve robbant be kézműves hamburgereivel, első helyszínük az Oktogon volt, ami azóta is működik, de nyitottak még újabb éttermeket. Logó, dizájn ugyanaz: uralkodó szín a narancssárga, ínycsiklandó kaja-képek vetítése az LCD monitoron, szalvéta helyett tekercses kéztörlő papír. Tányért egyáltalán nem használnak, helyben étkezés esetén a zsírpapírral borított tálcára kapjuk az ételt, burgert, krumplit, ki mit kér.
Én az itteni kedvencemet, a Big Kahuna burgert (1990 Ft) választottam, amiben a grillezett ananász karika az extra elem. Menüben a sült krumplin kívül édesburgonyával (+640 Ft) is lehet kérni, ami az elmúlt években hihetetlenül felkapott köretté vált. A szószok (+350 Ft) választéka elég széles, s bár a gránátalmás ketchup izgalmasan hangzik, csak az a gond, hogy én egyáltalán nem éreztem benne a gránátalmát, pedig kíváncsi lettem volna erre a kombinációra. Italként almafröccsöt kértem (alkoholmentes) (+200 Ft). Így fizettem 3.180 Ft-ot, ami összességében szerintem elég húzós, pedig a menüben a köretek, szószok, italok kedvezményesebb áron vannak felszámítva, mintha magában kérné az ember.
A kiszolgálás átlagos.
Összességében nekem kevesebbet adott a Bamba, mint amit vártam, de egy négyest megért, és egyértelműen a jobb helyek közé tartozik a Westenden belül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (16)
Bamba Marha Burger - Westend Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Westend Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Westend Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Westend Budapest - BelsőBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étel/italBamba Marha Burger - Westend Budapest - Étlap/itallapBamba Marha Burger - Westend Budapest - Külső kép

Bamba Marha Burger - Westend további értékelései

2024.02.02barátokkal
Szörnyű
Az étel minősége szörnyű. Odaégett húspogácsa, mócsingokkal együtt. Több burgert rendeltünk, mind ilyen volt. Szósz csak annyi van benne,hogy mutatóba lássuk. Fujtós, száraz az egész, nem is ettük meg, ehetetlen. Senkinek sem ajánljuk
2022.01.14családjával
Gyenge
A kiszolgálás nem megfelelő. A pultos pont nem érdekli hogy te mióta vársz az eteledre. Érdemes elkerülni ezt a westendben megtalálható üzletüket mert rengeteg vendég van, de a kiszolgálás érdektelen.
2021.07.21a párjával
Átlagos
A bevásárlóközpont többi étterme nagyon zsúfolt volt, ezért ezt választottuk. Sajnos nem mindegyik étlapon szereplő burger volt kapható, az egyik asztalra pedig kondenzfolyadék csepegett a plafonról. A hamburgerekre kb 15-20 percet kellett várni. Az étel egy átlagos gyorsétteremnél jobb, de semmi...
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval