Egyszerű kis ázsiai büfé a Boráros téren az utcaszinten, egy évek óta működő szintén ázsiai, thai étterem (Tom Yum) mellett. A bejárat felett a piros pagodaszerű kapubejárat jelzi, mire számíthatunk, Ázsia világába lépünk be. De aztán a továbbiakban igazából itt véget is ért a "varázslat", mert a beltér egy egyszerű, puritán, semmitmondó büfé közeg.
Lehet, hogy a felső szinten vannak asztalok a helyben történő étkezésre, egy lépcső vezetett felfelé, de igazából az előbukkanó ázsiai kiszolgáló férfi nem invitált. A kommunikáció annyira korlátozódott, hogy rá kellett böknöm a táblán, hogy milyen baokat kérek, már rakta is be egy elviteles műanyag dobozba. A bao egységára tölteléktől függetlenül 990 Ft, vannak sósak/húsosak és édesek. Kb. 6 cm-es az átmérőjük. Ezek előre elkészített baok, csak melegítenek rajtuk. A baoknak különböző fantázianeveik vannak, az én választásaim: Roma - sertéshússal, paradicsomos, olaszos szósszal, Seoul (Szöul) - szintén sertéshússal, éles chili szósszal, Pisztáciás - ez édes töltelékes, és kb. 1 cm-rel kisebb volt az átmérője, de a tészta ugyanolyan. Volt még Texas - pulled pork BBQ szósszal, Ulanbaatar - marhahúsos, fokhagymás szósszal, Beijing (Peking) - csípős-fűszeres csirkés töltelékkel, a másik édes az Nutellás, és talán volt még egyféle vegetáriánus zöldséges töltelékes. A dobozért nem kellett külön fizetni. Így elvitelre vásároltam én is, mert nem igazán kaptam más opciót. Fura volt, hogy kizárólag ennyi az ételkínálat, nincs semmi köret vagy kiegészítő. Még valami mártogatós szószok is jól jöttek volna. Mindegy, kipróbáltuk, 3 pont nálam. De azért ajánlottra teszem, hátha másnak jobban bejön.