Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átverős vietnami, vigyázzatok a fizetésnél!

Bao Nam Pho BudapestBao Nam Pho Budapest a térképen

Szörnyű 2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mostanában nincs szerencsém a vietnami éttermekkel, pedig ide is az ittjartam.hu-n olvasott ajánlás alapján jöttem. A Nagykörút után pár házzal található egyszerű, tipikus ázsiai kifőzde, kizárólag bárszékes ülőhelyek, enyhe étel- és használt sütőolajszag (kb. 20 perc ottlét alatt be is szívta jól a ruhám a szagot).
Magyarul egyáltalán nem beszélő férfi vette fel a rendelésemet, majd számológépbe beütötte a fizetendő összeget (2000 Ft, 2 fogás). A kapott 10.000 Ft-ot berakta a fiókba (nem a pénztárba), majd hátra ment a konyhába. Gondoltam, biztosan a visszajárót ott tartják, és mindjárt hozza a pénzt, de nem. Bedobta a mirelit tavaszi tekercset és a szintén fagyasztott gőzölt gombócot a fritőzbe, majd a konyhában tett-vett. Én ott maradtam a pultnál állva, döbbenten. Nem kaptam vissza a visszajárót! Mivel újabb vendég érkezett, kijött a pulthoz a férfi, én pedig kérdeztem, hogy hol a visszajáró. Olyan fejet vágott, mintha nem értené, miről van szó. Elővettem a pénztárcámat, mutattam neki, hogy ide kérném a visszajáró pénzt. Ekkor kihúzta a fiókot, ott volt a tetején a 10ezres bankjegy, amit adtam neki. Mutattam az üres pénztárcámat, pont azért fizettem 10-essel, mert nem volt nálam kisebb bankjegy. Az orra alatt magában mormolva-motyogva valamit kelletlenül visszaadta a 8000 Ft-ot. Ekkor érkezett vissza a fiatalabb alkalmazott több raklap alapanyaggal, árubeszerzésen járhatott. Ő beszélt magyarul is.
Igazából nem értem pontosan, hogy mi történhetett. Talán az engem kiszolgáló szakács saját zsebre akart dolgozni és egy kis pénzt szerezni? Hiszen pénztári tétel és blokk sem keletkezett. Minden esetre annyit sem mondott, hogy bocs vagy sorry.
Az étel pár perc alatt elkészült. A 4 db tavaszi tekercs feldarabolva érkezett kis adag csípős-édes szósszal. Átlagos volt, de fűszeres. A garnélarákkal töltött gőzölt gombócból 5 db volt egy kis adag (1000 Ft), amelyhez mogyorós szósz járt. A tészta ruganyos-ragacsos, gumiszerű volt, valószínűleg a mirelit alapanyag miatt. A töltelék nem volt fűszerezve. A szósz barnamártás-szerű volt, nem karakteres, a mogyorót egyáltalán nem éreztem benne.
A földön a sarokban összegyűlt a kosz, nem takarítanak rendesen. A pultok is ragacsosak voltak. A pálcikák újrahasználatosak, nem eldobhatóak.
Összességében nekem ez a hely nemcsak a durva - pofátlan - átverés-próbálkozás, de a higiéniai viszonyok és az ételek miatt is csalódást okozott. Nem ajánlom! És olcsónak sem mondanám.
Folyamatosan jött 1-1 újabb vendég, helyben és elvitelre is vásároltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (14)
Bao Nam Pho Budapest - EgyébBao Nam Pho Budapest - EgyébBao Nam Pho Budapest - Külső képBao Nam Pho Budapest - BelsőBao Nam Pho Budapest - BelsőBao Nam Pho Budapest - BelsőBao Nam Pho Budapest - BelsőBao Nam Pho Budapest - BelsőBao Nam Pho Budapest - Étel/italBao Nam Pho Budapest - EgyébBao Nam Pho Budapest - Étel/italBao Nam Pho Budapest - Étel/italBao Nam Pho Budapest - BelsőBao Nam Pho Budapest - Külső kép

Bao Nam Pho további értékelései

2018.10.11barátokkal
A Pho Bao Namba véletlenül akadtunk bele, a Pinsa volt a célpont. A pho bárokban nem ritka, hogy a komfortfokozat igen alacsony, a beltér parányi, itt is így volt. Kértünk hárman tavaszi tekercset, phot és dimsumot. Kértünk még egy kis plusz zöld koriandert, de nem kaptunk. Az ízek jók voltak,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval