Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Z generációs találkahely

BarCraft - Nyugati BudapestBarCraft - Nyugati Budapest a térképen

Átlagos 2022. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. április 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már végig jártuk a Barcraftokat, nemcsak itt Budapesten, de még a szegedit is. Amire összefoglalóan rájöttem, ez már egy következő generáció szórakozóhelye. A volt Skála Metró épületének oldalában, egy lépcső vezet le a helyszínre. Itt az utcaszinten csak a kapu előtt dohányzó fiatalok jelzik, hogy itt van a bázisuk. A kapu egy semmitmondó lépcsőházba nyílik, a pinceszinten viszont nagy nyüzsgésbe csöppentünk. A Barcaft alapvetően egy szerepjátékos hely. Bejönnek a fiatalok csapatosan, leülnek egy asztalhoz (előzetes foglalás feltétlenül ajánlott!), és indul a játék. Egyébiránt a jobbra található teremben van egy polc tele társasjátékokkal, szóval lehet innen is válogatni.
Nincs asztalszerviíz, így ha valaki inni szeretne, akkor oda kell menni a pulthoz és beállni a sorba. Kétszer voltunk ott, első alkalommal olyan hosszú volt a sor, hogy inkább be sem álltunk. A második alkalommal (hétköznap este) sem sikerült megúszni a sort, de most szolidabb volt.
A hely viszonylagos olcsósága annak tudható be, hogy kommersz italokat tartanak, illetve a széles koktélválaszték és a shotok is ezekből készülnek. A koktélok meghatározó része energiaital alapú (részemről fújj), és a leírás és kép mellett azt is jelzik, hogy mennyire erős és mekkora az italmennyiség.
Egyébiránt ugyanazt a koktéllapot találjuk mindegyik Barcraft-ban. Itt is viharvert és zsíros tapintású volt a koktéllap. Eléggé igénytelen. Választásom a Winter is Coming fantázianevű italra esett, Kalumba fehér gin, tonik, bitter, citromlé. Szóval nem volt édes (1290 Ft), neve ellenére inkább nyári ital forró estékre, jól lehűt. Azért nekem jól esett.
A mosdó meglepően kulturált volt, az ilyen helyeken sokkal lepattantabb mellékhelyiségek szoktak lenni.
A sörcsapon is kommersz söröket láttam: Borsodi, 2 féle Staropramen (egyik szűretlen), Hoegaarden.
Összességében ki lehet pipálni, hogy itt is voltam, de ez már nem az én világom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
BarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - EgyébBarCraft - Nyugati Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Solar Nagyatád - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.10.31-ig
Hotel Solar Nagyatád
29.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval