Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cukormentes édességek

Baross Cukrászda BudapestBaross Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2016. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. április 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A minap az egyik Baross utcai kórház előtt volt találkám valakivel, de hamarabb érkeztem a helyszínre. Ilyenkor általában azzal ütöm el az időt, hogy beülök valahova egy sörre vagy süteményre. A Baross cukrászda valósággal kínálta magát e célra.
A hely a cukormentes édességekre van ráállva, egyszerű a beltér, a dekorációt elsősorban egészséges ételekről szóló tájékoztatók jelentik. A meglehetősen széles sütiválasztékból egy kókuszos kockára esett a választásom, ami 550 ft volt. Őszintén szólva nem nyert meg.
Ott ettem meg a helyszínen a nagy részét, egy magasított széken kuporogva, a fal melletti pulton, a pöttöm kis helységben sajnos nincs hely asztalok számára.
Közben nézegettem egy szórólapot, mely magyar gasztronómiai és társadalmi programokat népszerűsített különböző egészséges főzőeseményektől a Kurultájig. Mondtam is nekik, hogy több program benne van a naplómban, de nem kaptam érdemi választ kommunikációs közeledésemre, pedig remek lehetőség lett volna arra, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsenek egy hasonló világnézetű vendéggel és ezzel visszatérésre csábítsák.
Nem éltek vele, én meg nem fogok visszatérni, két kedves szó elég lett volna, a meglehetősen érdektelen sütemény nem elegendő ehhez.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Baross Cukrászda Budapest - Étel/italBaross Cukrászda Budapest - Étel/italBaross Cukrászda Budapest - BelsőBaross Cukrászda Budapest - Étel/italBaross Cukrászda Budapest - EgyébBaross Cukrászda Budapest - Étlap/itallapBaross Cukrászda Budapest - Külső kép

Baross Cukrászda további értékelései

2017.05.12egyedül
Gyenge
A Baross utcai indiai és távol-keleti étteremmel szemben található retró cukrászda. Nagyon egyszerű berendezésű, stílusában a 70-es éveket idéző csőszerű helyiség, L alakú üvegpulttal, asztalok és ülőhelyek nélkül. Helyben a pulttal szembeni könyöklőnél állva lehet enni. A cukrász büszkén...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
52.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nostra Siófok - Kihagyhatatlan ajánlat
Kihagyhatatlan ajánlat
06.21-08.31.
Hotel Nostra Siófok
35.820 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel