Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kincsestál a Bazilika mögött

Basil Ica Salátabár & Palacsintázó BudapestBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest a térképen

Kiváló 2016. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a hely a saját felfedezésem, sosem olvastam még róla étteremajánlóban vagy gasztroblogban. A legendás underground WAVE lemezbolttal szemben található, többször is be akartam már ugrani ebédidőben, de olyankor mindig teltház és sorállás fogadott. De már akkor is éreztem, hogy ez szimpatikus, jó kis evőhely lesz, ami aztán később maximálisan igazolódott.
Elég kicsi hely, leülni az üvegportál mentén és a szemközti oldal falnál lehet, de sokan elvitelre vásárolnak.
Érdemes inkább a reggeli vagy délelőtti órákban benézni, vagy akár telefonon lefoglalni a naponta változó kínálatból, amit szeretnénk, s így elkerülhető a hosszasabb várakozás. Ár-érték arányban, ízben és mennyiségben is kiváló, a kiszolgálás barátságos, nagyon kedves, úgy érzi az ember, hogy itt tényleg visszavárják.
Tartalmas leves és desszert 490 Ft, napi tészta 990 Ft. Modern, fiatalos, sok friss idényzöldséget lehasználó, kreatív konyhát visznek. A fix kínálatban mindig szerepel 4-5 féle saláta (salátatálak 990 Ft-ért), quesadilla és panini melegszendvics, amelybe a töltelékeket ízlés szerint lehet összeválogatni. A reggeli menü 790 Ft, az ebédmenü 1490 Ft, amiben a napi leves mellett egy választott főétel és kávé szerepel.
Szuper kis hely!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Basil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - BelsőBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Külső képBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Külső képBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Külső képBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - BelsőBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - BelsőBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Étel/italBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Külső képBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - EgyébBasil Ica Salátabár & Palacsintázó Budapest - Külső kép

Basil Ica Salátabár & Palacsintázó további értékelései

2018.10.21egyedül
Bár a legutóbbi, amúgy egyetlen értékelést is én írtam, talán hasznos lehet az olvasóknak egy aktuális helyzetjelentés. A profil és a kínálat változatlan, a belső kialakítás és berendezés szintén. Továbbra is népszerű hely a környékbeliek körében, ebédidőben gyakorlatilag csak a szerencsén múlik,...
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd? - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2026.05.04-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd?
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval