Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A zenétől jó kedvünk lesz

Baydöner BudapestBaydöner Budapest a térképen

Átlagos 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. március 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Oktogonnál lévő, hosszú nyitva tartású, török gyorsétterem. A rendelés rendszere, illetve az étterem belső kialakítása hasonlatos a többi ilyenforma török gyorsétteremhez. A bejáratnál mindenki vegyen magának evőeszközt (nem műanyag, hanem fém!), tálcát, a pultnál kell rendelni, itt sorakoznak a többségében megszokott fogások, húsok, köretek, saláták, tejberizs, baklava, majd a pénztár. Bankkártyával is lehet fizetni. A dönert az utcafrontra nyitott ablakból is lehet kérni elvitelre. "Testidegen" ételeket is tartanak, pl. sajtos rántott halat (mirelitből készült, pl. Aldiban, Tescóban is kapható). A saláták választéka bőséges, egy kiadós adag 500 Ft. Ezeket változó minőségben készítik, vannak meglehetősen átlagosak, gyengécskék és ízletesebbek, jobban sikerültek is.
Elég sok asztaluk van. Étkezés után a tálcákat a gyűjtőállványra kérik helyezni. A női mosdó hervasztó, a férfi WC nem is működik.
Az egyik kiszolgáló hölgy nagyon kedves. A többiek semlegesek.
Nagyon hangosan szól a pörgős török zene - mai slágerek - a hangszórókból. Aki kedveli, az biztosan jól fogja érezni magát itt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Baydöner Budapest - Külső képBaydöner Budapest - BelsőBaydöner Budapest - Étel/italBaydöner Budapest - Étel/italBaydöner Budapest - Étel/italBaydöner Budapest - Étel/italBaydöner Budapest - Étel/italBaydöner Budapest - MosdóBaydöner Budapest - BelsőBaydöner Budapest - BelsőBaydöner Budapest - Külső kép

Baydöner további értékelései

2018.03.10egyedül
Átlagos
Lássuk, mondta a vándor, amikor elment a bolt előtt és meg is néztem, ha már... Tulajdonképpen... a kiszolgálás, egy fokkal kedvesebb a az átlagnál, mosoly van, viszonylag gyorsan elkészült az étel, különösebben nem volt izgalmas a borjús szendvics, kicsit hideg is volt, valljuk be. Egy kicsit...
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval