Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sör és balta

BAZ Beer Bar BudapestBAZ Beer Bar Budapest a térképen

2022. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újabb keletű nyitás a Dohány utcában. Sok-sok faburkolat, modern, de kicsit romkocsmás hangulat, izgalmas csapolt sörkínálat, túlmutatva a mainstream nagyüzemieken. Jópofa kezdeményezésként a pinceszinten egy felnőtt játszóház található, nevezetesen egy baltadobáló. Ez egyfajta társasági esemény kisebb-nagyobb baráti körök, munkatársak számára, ahol le lehet vezetni a feszültséget azzal, hogy célba dobálnak a baltákkal.
Szóval ez van a pincében, és a BAZ sörözőn keresztül lehet lejutni, illetve a mosdó is közös, ami szintén az utcaszinten van a sörpult mögött. Ez voltaképpen a tokaji BAZ sörfőzde referencia sörözője.
Egy pub-túra egyik helyszíneként jöttünk be ide, sok időt így nem töltöttünk el, én egy pohár Amber vörös BAZ sört kóstoltam a csapról, mely más néven cseh borostyánként is ismert, 700 Ft-ba került, szervizdíj nem volt.
A csapon stout típusú sör nem volt, kifogyott , vagy az nem is szokott csapoltan lenni, csak üvegesben? (Tubák Stout az itteni neve), és éppen meggyes sem volt, ellenben pilsner, búza és IPA igen. A ház borát a Bujdosó Pincészet adja, 2 dl 1300 Ft, Irsai Olivér, illetve Merlot.
Többféle gin, illetve koktélok szerepelnek még a kínálatban, Margaritát és Aperol Spritzet ittak a többiek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
BAZ Beer Bar Budapest - Külső képBAZ Beer Bar Budapest - Külső képBAZ Beer Bar Budapest - Külső képBAZ Beer Bar Budapest - BelsőBAZ Beer Bar Budapest - Étlap/itallapBAZ Beer Bar Budapest - BelsőBAZ Beer Bar Budapest - Étel/italBAZ Beer Bar Budapest - BelsőBAZ Beer Bar Budapest - MosdóBAZ Beer Bar Budapest - MosdóBAZ Beer Bar Budapest - Étel/italBAZ Beer Bar Budapest - Étel/italBAZ Beer Bar Budapest - Étel/italBAZ Beer Bar Budapest - Külső képBAZ Beer Bar Budapest - EgyébBAZ Beer Bar Budapest - Külső képBAZ Beer Bar Budapest - Külső kép

BAZ Beer Bar további értékelései

2020.02.27gyerekekkel
Kiváló
A BAZ Beer bar az azonos nevű sörfőzde bemutató üzlete. Maradandó látványossága egy csavarokból és fémalkatrészekből összetákolt életnagyságú Predator-alak, de van egy kisebb méretű Alienjük is. Az alagsorban baltákat lehet dobálni. A sörök kifejezetten jók, áruk sem vészes. Ételek nincsenek....
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
59.523 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.11.16-ig
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre
20.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval