2026. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 28.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hogy is kerültünk ide egyáltalán? A lakásfelújításon dolgozó iparosok mondták, hogy ide szoktak járni ebédelni, mert jó nagy adagok vannak, van kedvező áron napi menü, magyaros konyhát visznek. Oké, nézzük meg, miért is ne? Óbudán a Bécsi út és a Fehéregyházi utca által körülfogott ipartelepre autóval lehet behajtani, ez voltaképpen egy raktárbázis, parkolóhely bőségesen akad. Két vendéglátó egység van itt a telepen, mindkettőt megnéztük. A Bázis Konyha nézett ki komolyabbnak, legalábbis ennek volt nagyobb az alapterülete. Egy könnyű szerkezetes pavilonban alakították ki az egyszerű kifőzdét. Hétköznapokon ebédidőben kínálnak kétféle, A és B menüt 2190 Ft-ért, illetve 2790 Ft-ért. Valamelyik nap 2 fogásos, leves + főétel, más napon főétel + desszert (palacsinta), de pénteken csak főétel a napi menü. Ezen kívül is van még pár á la carte ételük. Bár ahhoz képest, ami a kiírásban szerepelt, csak az ételek töredéke volt valójában elérhető, kapható. A kiszolgáló pult feletti étlap, mint utólag kiderült, nem aktuális, régi árakat mutat, de az aktuális, azaz valóban fizetendő árat sehol sem tüntették fel. Ahogy az aktuális, valós ételkínálatot sem. A fizetésnél derült ki, hogy ja, nem is ennyi az annyi. Hanem több, nyilván. A paradicsomos húsgombóc (napi menü főétele) főtt, sós burgonyával tipikus menzás étel, nekem amúgy nagy kedvencem, ha jó, de itt nem volt jó. Egyik neuralgikus pont nálam a paradicsomszósz mennyisége, ha kevés, az nagyon nem oké, itt kevés volt. A gulyásleves mennyiségre kiadós, tömény, de ez sem az igazi, az ízek nem stimmelnek, zsíros, nem harmonikus az egész. Házhozszállítást is vállalnak egyébként. A kiszolgáló idősebb hölgy furcsán viselkedett, főleg a fizetés körül nem volt korrekt a viselkedése, hozzáállása, volt benne valami negatív. Összességében nekünk egyáltalán nem jött be ez a hely, sem az ételek, sem az egész miliő. Annyira nem is olcsó. Máshogy megfogalmazva, az ár nem minden. Vannak egyéb, nem elhanyagolható tényezők is. Nálam ez csak 2 pont, gyengécske hely, a részemről nem ajánlom.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()