Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebéd kánikulában

BB'z Bar & Grill BudapestBB'z Bar & Grill Budapest a térképen

2015. júliusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. július 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Eredetileg a szomszédos Noir et l'Or étterembe indultunk, de mivel ott teltházzal szembesültünk - hétköznap ebédidőben, amikor azt hittük, mindenki a vízpartokon nyaral - , így a Frappáns étterembe tértünk be, amelyet korábban nem ismertünk, de "miért ne" alapon úgy gondoltuk, kipróbáljuk.
A belső tér tágas, sok asztal van, és itt is legalább 80-90%-os telítettség volt, csupán néhány üres asztallal. A berendezés egyszerű, a boltíves falak is szinte csupaszok, termésköves hatásúak, a plafon alatt látszódnak a csövek, ez mostanában valami trendi dizájn lehet, mert szinte teljesen ugyanilyennel találkoztam a Sas utcában is egy helyen.
Az egyszerűség és gyorsaság érdekében az ebédmenüt választjuk, a pincérek is erre számítanak a legtöbb hazai vendégnél, s az asztalokon végignézve is azt látjuk, hogy a többség szintén a menü mellett döntött. Ottjártunkkor a 2 fogás: erőleves fridatto módra (palacsintatészta van beleszeletelve a levesbe), majd pestós, mozzarellás, sült paradicsomos csirkemell friss salátaágyon. Hogy betegre ettük volna magunkat, azt abszolút nem mondanám, egy desszert még kényelmesen belénk fér, azaz az adaggal nem voltam éppen megelédegve, de a minőséggel összességében nem volt gondom. Minden friss volt, elég ízletes, bár a levesben nem volt igazából semmi "töltet".
A kiszolgálás gyors, barátságos, kedves volt.
A legnagyobb negatívum, hogy nincs légkondi és nem is szellőzik a hely, borzasztóan meleg volt. Ellenben a pincében, ahol a mosdók is vannak, igen kellemes hűs levegő volt, de a pincehelyiséget csak esténként, rendezvények idején nyitják meg, ott lenn van egy külön bárpult és további asztalok is.
Összességében nem rossz hely, de nem is korszakalkotó.
A 2 fogásos ebédmenü 1090 Ft-ba kerül, nincs szervizdíj, és szívesen adnak grátisz 1 pohár vizet, ha valaki nem kér italt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (43)
BB'z Bar & Grill Budapest - Étel/italBB'z Bar & Grill Budapest - Külső képBB'z Bar & Grill Budapest - Külső képBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - Étel/italBB'z Bar & Grill Budapest - Étel/italBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - Külső képBB'z Bar & Grill Budapest - Külső képBB'z Bar & Grill Budapest - Külső képBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - Étel/italBB'z Bar & Grill Budapest - Étel/italBB'z Bar & Grill Budapest - Étel/italBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - BelsőBB'z Bar & Grill Budapest - Külső kép

BB'z Bar & Grill további értékelései

2020.01.02egyedül
Előző értékelésem a helyről 2015-ből valójában még nem a BB'zről, hanem az előtte szintén itt működött Frappánsról szól, de sebaj. A Frappáns bezárását követően a Gozsdu Udvar bejáratától balra, a Király utcában nyitott meg a BB'z, amely amerikai típusú burgerező és bár. Decemberben késő...
2017.11.28a párjával
Délután érkeztünk, farkaséhesen, egy kiadós kézműves hambizás reményében. Én személy szerint először jártam ezen a helyen, és egyből feltűnt, hogy szinte teli van, de szerencsére az érkező pincérünk készségesen a rendelkezésünkre állt, és keresett nekünk egy szabad asztalt. Boldogan konstatáltuk,...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.03.03-ig
Hotel Laroba Alsóörs
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval