Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek hely

Beef Heaven by Tuning BudapestBeef Heaven by Tuning Budapest a térképen

Kiváló 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. június 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tuning Bar and burger szinte minden burger-toplistában bekerül, méghozzá a top 5be jellemzően. Amikor tavaly az év első felében olvastam, hogy új egységet nyitottak a Liszt Ferenc téren, nem volt kétséges, hogy első adandó alkalommal ellátogatunk ide. Az pedig az augusztus 20.-i látogatásunk volt.
Kértünk egy Classic burgert 2900 forint sült krumplival és cole slow-val, továbbá egy vajhalat (ez is 2900 volt, ha jól emlékszem), amit árpakásával és shi mej gombával adtak. Ittunk két limonádét, továbbá két sört, egy korsó Távoli Galaxist meg egy Bakancslistát.
Az előbbi sajnos túl sokat volt csapon s feladta, gondoltam finoman jelzem, nem küldtem vissza, annyira kedvesek voltak a kiszolgálók nem akartam a viszonyt rontani. Nagyon jól reagáltak, mondták, hogy visszavitték volna, majd az étkezés végé kedveskedtek kárpótlásul a megsavanyodott sörért két somlóival s jelezték azt is, hogy rögtön levették a hibás hordót a csapról. Ez igen! Néha még a hiba is a hely előnyére válik.
A somlói egyébként kiváló volt.
A vajhal mellé én más köretet adnék, maga a hal nem volt rossz, a burger pedig kifejezetten jó volt, kicsit csodálkoztam, hogy iparinak tűnő ketchupból elég sokat raktak rá, igaz nem volt zavaró. Szép nagy szaftos hús volt a korrekt zsemlében és ez a lényeg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
Beef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Étel/italBeef Heaven by Tuning Budapest - Étel/ital

Beef Heaven by Tuning további értékelései

2023.06.16gyerekekkel
Kiváló
Fantasztikus ételek, szuper kedves kiszolgálás, gyönyörű étterem. Bármikor szívesen jövünk újra. Gyermeknél is beütött a kaja kóma a figyelmes kiszolgálásnak köszönhetően :) egyszerűen szuper!
2018.08.12egyedül
Kiváló
A Tuning a város egyik legjobb burgerét készíti, így nem volt kétséges, hogy az új egységüket is érdemes lesz felkeresni. A helyszín illusztris, egy vendéglátós turistaparadicsom, az éttermek sorában az Oktogonhoz közelebbi oldalon találhatóak. Árnyékos kinti terasz. Most már kínálnak hétköznap...
2017.09.11a párjával
Kiváló
A leves a főétel még a limonádé is isten finom volt, kiszolgálás tökéletes, egy kis zene szólhatna, de ez nem is lényeg, a fontos hogy minden 5*!! Gyertek, egyetek
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval