DEndre: Remek hely - Beef Heaven by Tuning Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Beef Heaven by Tuning Budapest értékelése
22. helyezett a 4214 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
27 szállásértékelés 233 városban járt
2378 étteremértékelés 1405 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Remek hely

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Tuning Bar and burger szinte minden burger-toplistában bekerül, méghozzá a top 5be jellemzően. Amikor tavaly az év első felében olvastam, hogy új egységet nyitottak a Liszt Ferenc téren, nem volt kétséges, hogy első adandó alkalommal ellátogatunk ide. Az pedig az augusztus 20.-i látogatásunk volt.
Kértünk egy Classic burgert 2900 forint sült krumplival és cole slow-val, továbbá egy vajhalat (ez is 2900 volt, ha jól emlékszem), amit árpakásával és shi mej gombával adtak. Ittunk két limonádét, továbbá két sört, egy korsó Távoli Galaxist meg egy Bakancslistát.
Az előbbi sajnos túl sokat volt csapon s feladta, gondoltam finoman jelzem, nem küldtem vissza, annyira kedvesek voltak a kiszolgálók nem akartam a viszonyt rontani. Nagyon jól reagáltak, mondták, hogy visszavitték volna, majd az étkezés végé kedveskedtek kárpótlásul a megsavanyodott sörért két somlóival s jelezték azt is, hogy rögtön levették a hibás hordót a csapról. Ez igen! Néha még a hiba is a hely előnyére válik.
A somlói egyébként kiváló volt.
A vajhal mellé én más köretet adnék, maga a hal nem volt rossz, a burger pedig kifejezetten jó volt, kicsit csodálkoztam, hogy iparinak tűnő ketchupból elég sokat raktak rá, igaz nem volt zavaró. Szép nagy szaftos hús volt a korrekt zsemlében és ez a lényeg.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
Remek hely - Beef Heaven by Tuning Budapest
Remek hely - Beef Heaven by Tuning Budapest
Remek hely - Beef Heaven by Tuning Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni DEndre felhasználót?    Igen

Cím
1061 Budapest
Liszt Ferenc tér 11.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. augusztus 12.
A Tuning a város egyik legjobb burgerét készíti, így nem volt kétséges, hogy az új egységüket is érdemes lesz felkeresni. A helyszín illusztris, egy vendéglátós turistaparadicsom, az éttermek sorában az Oktogonhoz közelebbi oldalon találhatóak. Árnyékos kinti terasz. Most már kínálnak hétköznap...

2017. szeptember 11.
A leves a főétel még a limonádé is isten finom volt, kiszolgálás tökéletes, egy kis zene szólhatna, de ez nem is lényeg, a fontos hogy minden 5*!! Gyertek, egyetek