Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Smoker, Steak, Craft Beer

Beef Heaven by Tuning BudapestBeef Heaven by Tuning Budapest a térképen

Kiváló 2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tuning a város egyik legjobb burgerét készíti, így nem volt kétséges, hogy az új egységüket is érdemes lesz felkeresni. A helyszín illusztris, egy vendéglátós turistaparadicsom, az éttermek sorában az Oktogonhoz közelebbi oldalon találhatóak. Árnyékos kinti terasz. Most már kínálnak hétköznap ebédidőben menüt is, de a nyitás utáni hónapokban, ottjártamkor még nem volt ilyen opció.
Az árak meglehetősen borsosak.Az étlapon megtalálhatóak a Tuningban már megismert, megszeretett kézműves hamburgerek, a minőségi steak-ek, és itt sem hiányozhatnak a repertoárból a kézműves sörök, Reketye sörei csapoltan, üvegesben: Hedon, Rothbeer, Fóti, Bigfoot, Horizont, Monyó 1-2 válogatott fajtája. Bár kis üveges sörökről van szó, de nem nagyon találni az itallapon 1000 Ft alatti tételt.
Vízből is a minőséget választották, a pannonhalmi Vis Vitalis palackozott vizeit (550 Ft/4 dl).
Crema Burgert választottam, amiben a pirított hagyma jelenti a pluszt, burgonyachipssel és amerikai káposztasalátával (3200 Ft). Nagy adag kétkezes hambi, só minőségű, barnára sült buci, kitűnő minőségű és állagú marhahúspogácsa. A chipsszel nem vagyok kibékülve, száraz, törős és langyos volt.
10% kötelező szervizdíjat számolnak fel.
A személyzet figyelmes, udvarias. A konyha kényelmes, nem túl gyors, de a várakozás ideje alatt földimogyorót ropogtathatunk.
A beltér modern, vérbeli söröző hangulattal, kissé indusztriális elemekkel. A hátsó zegzugos részt nem is volt alkalmam feltérképezni. Napközben nyugis, estére telik meg élettel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (33)
Beef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - MosdóBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - Étel/italBeef Heaven by Tuning Budapest - Étel/italBeef Heaven by Tuning Budapest - Étel/italBeef Heaven by Tuning Budapest - Étel/italBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - BelsőBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső képBeef Heaven by Tuning Budapest - Étlap/itallapBeef Heaven by Tuning Budapest - Külső kép

Beef Heaven by Tuning további értékelései

2023.06.16gyerekekkel
Kiváló
Fantasztikus ételek, szuper kedves kiszolgálás, gyönyörű étterem. Bármikor szívesen jövünk újra. Gyermeknél is beütött a kaja kóma a figyelmes kiszolgálásnak köszönhetően :) egyszerűen szuper!
2018.06.26gyerekekkel
Kiváló
A Tuning Bar and burger szinte minden burger-toplistában bekerül, méghozzá a top 5be jellemzően. Amikor tavaly az év első felében olvastam, hogy új egységet nyitottak a Liszt Ferenc téren, nem volt kétséges, hogy első adandó alkalommal ellátogatunk ide. Az pedig az augusztus 20.-i látogatásunk...
2017.09.11a párjával
Kiváló
A leves a főétel még a limonádé is isten finom volt, kiszolgálás tökéletes, egy kis zene szólhatna, de ez nem is lényeg, a fontos hogy minden 5*!! Gyertek, egyetek
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Bükfürdői nyaralás
Bükfürdői nyaralás
2024.09.09-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
263.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
52.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval