Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő ebédélmény

Beefbar Budapest BudapestBeefbar Budapest Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. április 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hlatky-Schlichter Hubert nevét csak a bennfentesek ismerték egészen addig, míg a Babel étterem meg nem kapta idén a michelin-csillagot, aminek eredményeképpen megannyi sajtóorgánum megszólaltatta vagy legalább megemlítette a tulajdonost is.
A híradásokból az is kitűnt, hogy a jeles üzletembernek más éttermei is vannak, többek között a Beefbar, mely a legjobb minőségű marhahúsokból prezentál ínyenc fogásokat. Hétköznap délben, ha nem is alacsony, de mindenki számára hozzáférhető áron kínál ínyenc déli menüt. Összehasonlításul: a csillagos éttermek vacsoratarifája jellemzően 30.000 forintnál kezdődik, az ebéd, már ahol van ebéd, 10.000-15000 ft körül mozog. A Beefbarban, mely ugyan nem pályázik a csillagra, de igen magas szintet képvisel, délidőben három fogás ára 3900 és 6900 ft között van.
Ötféle menüt kínálnak, melynek keretében választani lehet egy előétel illetve egy leves között, melyhez jár egy desszert valamint öt kompozícióból szabadon választható főétel. Az egyes ételsorokat jelentős városokról nevezték el, mi az alapáras Budapest és a Párizs menüt kértük.
Ettünk első fogásként zellerkrémlevest tőkehalropogóssal, málnaecetes lilahagymával és angolzellerrel valamint borjúból készült tavaszi tekercset, karalábéfőzelékkel és marokkói citrommal, a Budapest menühöz bárányfasírt járt turbolyával ízesített gyöngybabsalátával és zöldalmahabbal, a párizsihoz pedig marhatatár sült krumplival. A desszert minden menühöz punchos mingon volt tejszínfagylalttal és citromgéllel.
Fogásaink tálalása szemet gyönyörködtető volt, ízre-állagra is egytől-egyig hibátlanok voltak.
A sörválasztékot nem lenne rossz bővíteni, az egyébként kiváló Monyó Schatzi nevű búzasör mellett (amit megrendeltünk) elférne legalább egy prémium minőségi pils, egy IPA és egy stout. A borválaszték impozáns, a beltér elegáns, a kiszolgálás kifogástalan, a háttérzene kellemes.
A Beefbar elérhető áron enged betekintést az éttermek felső kategóriájának világába.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Beefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Egyéb

Beefbar Budapest további értékelései

2019.10.18egyedül
Kiváló
Ahogyan előttem is megírta sokat látott értékelő társam, a Beefbar egy kiemelkedő ebédélmény volt, az én számomra is. A Lánchíd lábánál, a Clark étterem földszintjén az idei év egyik legszínvonalasabb ebédjét sikerült kipróbálni. A 3 fogásos business lunch-ot nagyvárosokról nevezték el...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval