Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hibátlan ebéd a Lánchídnál

Beefbar Budapest BudapestBeefbar Budapest Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahogyan előttem is megírta sokat látott értékelő társam, a Beefbar egy kiemelkedő ebédélmény volt, az én számomra is. A Lánchíd lábánál, a Clark étterem földszintjén az idei év egyik legszínvonalasabb ebédjét sikerült kipróbálni.
A 3 fogásos business lunch-ot nagyvárosokról nevezték el (Budapest, Chicago, Shanghai, Paris, Roma), a város neve értelemszerűen kapcsolódik az ételekhez. Én a Budapestet választottam, bár több más is tetszetős volt a számomra. Kifinomult, ízletes, különleges, minőségi ételek, próbálok nem túlzásokba esni a jelzőkkel. Korhelyleves füstölt kolbásszal az első fogás, majd a főétel kacsamell, bébirépa, pak choi, répakrém, sült hagymával, kesudióval. Édeskés étel, nekem nagyon bejön ez a vonal.
A desszert egy réteges répatorta fagylalttal. Úgy tűnik, répaszezon volt éppen. De ez igazából az én választásom volt. A 3900 Ft-os menüárra 12,5% szervizdíj rakódik rá.
A beltér nagyon impulzív, elegáns, de mégis barátságos. Jó színválasztás, sok élő növény. Az étteremnek terasza is van, fullos panorámával a hídra, az alagútra, a várra, de nekem ez a tér túl forgalmas és zajos. A terasz kutyabarát.
Kitűnő, profi, de mégis barátságos személyzet.
Hibátlan!

Update: friss hírek szerint a Beefbar Pestre fog költözni, további részleteket még nem tudok.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Beefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - Külső képBeefbar Budapest Budapest - Külső képBeefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - Étlap/itallapBeefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - Étel/italBeefbar Budapest Budapest - BelsőBeefbar Budapest Budapest - Étel/ital

Beefbar Budapest további értékelései

2019.04.14barátokkal
Kiváló
Hlatky-Schlichter Hubert nevét csak a bennfentesek ismerték egészen addig, míg a Babel étterem meg nem kapta idén a michelin-csillagot, aminek eredményeképpen megannyi sajtóorgánum megszólaltatta vagy legalább megemlítette a tulajdonost is. A híradásokból az is kitűnt, hogy a jeles...
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!