Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Továbbra is csodás, alighanem a legszélesebb minőségi sörválasztékot kínáló hely az egész Kárpát medencében

Beerselection BudapestBeerselection Budapest a térképen

Kiváló 2024. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A söröző részleg e csodás szaküzletben a legutóbbi értékelésem idején még a földszinten működött, a megannyi sörrel megrakott polcok szomszédságában, majd felköltöztették a galériára, ahol kényelmes bútorzat várja a sörínyenceket.
A sarokban kis polcon néhány modern képzőművészeti alkotás, különleges érlelt sörök, illetve azok díszdobozai, és sörszakkönyvek, amelyek helyben olvashatók. Eddig jellemzően black metal zene szólt, legutóbbi látogatásom idején, 2024 áprilisában kellemes jazz ment a háttérben.
Jó időben a körúton teraszt is működtetnek néhány székkel és asztallal.
Sörkorcsolyaként ropogtatnivalókat kínálnak, Liza pörc snacket, Grannys nachos-t dippekkel, Nógrádi sós ropogóst, Mogyi mogyorót, Snackillert, a Sárréti chilifarm által jegyzett Habanero paprikával csípősített ropinyóst, Straznicke cseh chips-szeket és Chilicum Extreme elnevezésű, Carolina Reaper chilivel fűszerezett extra erős snacket.
Nyitás óta visszajárunk ide, a kínált snackek nagy részét kóstoltuk, különös tekintettel a chilis készítményekre, ezek nem okoztak csalódást. Általában a csapolt választékból szemezgettünk, de sokszor a helyben vásárolt dobozos tételek sem élték meg a hazaszállítást. Legutóbb a törökszentmiklósi Ugar főzdével a sörrajongó közönség szavazatai alapján megalkotott, épp akciózott Ország söre 2-t ittam a fővárosi Fehér Nyúl 8 Years and Counting nevű Double Cold IPÁ-jának kóstolása mellett. E sörök a magyar sörfőzés felső kategóriájába tartoznak, adták is az elvárt élményt. 500 forint volt az akciós sörből egy pohár, azt hittem, tévedésből elírták. Reálértéke 1500-2000 forint.
A kiszolgálás motivált, kedves, udvarias, felkészült.
A 2024-as átalakítás után nyolc csappal dolgoznak, ami mellett bármely sör levehető a polcról és szaküzleti áron helyben megiható. Ezek száma 700 és 1000 között mozog, melyek között nagyipari multisör egyáltalán nincs, mind a magyar, mind az import sörök minőségorientált főzdéktől érkeznek. Tapasztalataim szerint itt a legszélesebb a magyar kisüzemi főzdék sörválasztéka, miközben a külföldi sörök között is rengeteg a különleges, másutt nem kapható tétel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Beerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - EgyébBeerselection Budapest - Étel/ital

Beerselection további értékelései

2022.08.12egyedül
A Nagykörút mindkét oldalán találni jó pár igényes kézműves sörözőt, illetve sörszaküzletet, ezek sorába tartozik a Beerselection is a Rákóczi téri metrómegállónál. Nekem a pub, a söröző élmény itt nagyon hiányzott, ugyanis helyben a teraszon - az utcán - lehet sörözni, az asztalok csak úgy le...
2018.04.05barátokkal
Kiváló
Ez a legjobb söröző ezidőtájt, ha a cél minél több minőségi sör megkóstolása jó áron. Az árak eleve kedvezőek s erre nem számolnak rá semmit, amennyiben helyben isszuk meg a sört. Nyitás óta visszajárok. A sörök kategóriánként kerülnek fel a polcra, így a hozzám hasonló IPA/APA soviniszták...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval