Pesterzsébetről jöttünk, mesterségünk címere: burger

Béri Burger BudapestBéri Burger Budapest a térképen

2026. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2026. január 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kézműves hamburgerező a Haller utca - Soroksári úti kereszteződés közelében, amely egyszemélyes vállalkozásnak tűnik. 2025. júniusban nyitottak meg, egy korábbi pékség helyén.
A falon lévő logóból derült ki, hogy már csaknem 20 éve, 2007 óta "léteznek", de korábban a XX. kerületben, Pesterzsébeten volt a burgerezőjük. Bevallom, én nem ismertem őket korábban. A húspogácsák 100% hazai marhahúsból készülnek. Az étlapon szerepelnek normál kézműves burgerek (alap és dupla), valamint smashed burgerek (alap és dupla), a rendelést követően frissen helyben készülnek a pult mögötti szeparált konyhában. A dupla húsos smashed burger Cheddar sajttal 3290 Ft-ba került, menüben hasábburgonyával és 0,33 l-es dobozos szénsavas üdítővel (+1300 Ft). A menü kérhető steak burgonyával és édesburgonyával is, de az drágább (+1550 Ft). A zsemle jó minőségű, az is meg volt egy kicsit pirítva. A ketchup és a majonéz mellett van egy saját házi szószuk (350 Ft). Összesen 4640 Ft-ot fizettem, ami azért nem kevés! Van elég sokféle burger, ami közül választhatunk, pl. retró, mozzarellás, Camembert sajtos, tükörtojásos. A burgerben a legtöbb dolog extraként, felárral kapható, pl. uborka, paradicsom, jalapeno. Kedves, készséges kiszolgálás. Minden vásárló kap egy kedvezmény kupont, amely a következő étkezésnél használható fel. Coleslaw káposztasaláta (750 Ft), illetve vegyes saláta is szerepel a kínálatban.
A burgerek mellett készítenek még amerikai típusú hot dogot (1400-2700 Ft között). Alkoholt nem tartanak. OTP SZÉP kártyával is lehet fizetni. Lehet helyben is enni, a két fal melletti könyöklőnél, valamint van egy 4 személyes kerek bárasztal. Nyáron kis teraszuk működik.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló