Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Oázis a forróságban

Bérkocsi Söröző BudapestBérkocsi Söröző Budapest a térképen

2023. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2023. október 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budafokon, útban a Barlanglakás felé szikrázó napsütésben gyalogoltunk a dombon felfelé a családi házas övezetben. Kisboltot nem találtunk a környéken, de ez a söröző szerencsére nyitva tartott. Főleg közelben lakó törzsvendég férfiak tartózkodtak bent és a teraszon is. Kommersz, szolid italkínálat van, de jól hűtött italokkal tudtunk felfrissülni, amelyek árazása szintén a korrekt szolid kategóriába tartozott. Soproni, Gösser és Heineken volt a csapolt sör kínálat, 590 ill. 720 Ft volt a korsó ára. Baráti áron lehet elvitelre venni bort, lehet saját üveget is hozni. Mivel alapból eléggé melegünk volt, a Karikás pálinkákat nem mertük bekóstolni. A kis üveges Top Joy italok 360 Ft-ba kerültek.
A berendezés lambériás faburkolatos, boxos, ami a 70-es években volt menő Magyarországon, de ma már eléggé retró hangulatot kelt. Volt még pár érdekes dekoráció, pl. a helyi focicsapat, a Budafoki FC nagy zászlója a pult felett. A törzsvendégek többsége nagy focirajongó, szokták is nézni a meccseket, ehhez volt TV is a falon.
Egy kis vitrinben az Olchili márkanéven ismert - egyébiránt helyi, budafoki - Kőszegi Olivér kistermelő fiatalember chili termékei, szószok, sorakoztak, amelyeket meg is lehet itt vásárolni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Bérkocsi Söröző Budapest - BelsőBérkocsi Söröző Budapest - Külső képBérkocsi Söröző Budapest - Külső képBérkocsi Söröző Budapest - BelsőBérkocsi Söröző Budapest - BelsőBérkocsi Söröző Budapest - BelsőBérkocsi Söröző Budapest - BelsőBérkocsi Söröző Budapest - Étlap/itallapBérkocsi Söröző Budapest - Étlap/itallapBérkocsi Söröző Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.05.03-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
59.364 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval